Charlotte Casiraghis eks-kjæreste ble pappa

Babylykke for Alex Dellal og modellkjæresten.

BLE FORELDRE: Alex Dellal og Elisa Sednaoui fotografert under en ferie i august i fjor. Siste dag i mai i år ble de to foreldre for første gang. Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE: Alex Dellal og Elisa Sednaoui fotografert under en ferie i august i fjor. Siste dag i mai i år ble de to foreldre for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken begynte babyryktene rundt jetsettprinsessen Charlotte Casiraghi (26) å svirre ettersom hun den siste tiden, ved flere anledninger, har vist seg i posete antrekk - som ikke har klart å skjule skjønnhetens voksende mage.

Fyrstepalasset har foreløpig ikke kommentert ryktene, men etter bildene å dømme blir prinsesse Caroline (56) bestemor for andre gang om noen måneder.

Men det er ikke bare Charlotte og den fransk-marokkanske skuespiller-kjæresten Gad Elmaleh (42) som er i lykkelige omstendigheter for tiden.

26-åringens kjæreste Alex Dellal (29) og modellkjæresten Elisa Sednaoui (25) ble 31. mai i år foreldre til en liten gutt som, ifølge Hello Magazine, har fått navnet Jack Zeitoun Dellal.

Elisa er modell, i likhet med Dellals eks Charlotte, og har blant annet jobbet for motehus som Chanel, Roberto Cavalli og Armani. I tillegg har hun spilt i franske filmer som «Eastern Drift», «Bus Palladium» og Karl Lagerfelds kortfilm «Remember Now».

Babynyhetene ble ikke kjent før denne uken, da 25-åringen lot seg intervjue på mor-og-barn-bloggen til Julia Restoin Roitfeld (32):

- Jeg er fremdeles i dyp respekt over mirakelet. Endelig var han her. I armene mine. Så liten, så ekte. Det var kjærlighet ved første blikk. Vi er fremdeles i bli-kjent-fasen, men det føles samtidig som om jeg har kjent ham hele hele livet.

Alex og Charlotte var sammen i fire år, før det ble slutt i fjor.

LES OGSÅ: Akuttinnlagt på sykehus 
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer