Charlotte blir mamma

Den britiske artisten Charlotte Church (21) blir mamma for første gang

BLIR FORELDRE: Charlotte Chruch og Gavin Henson Foto: AP
BLIR FORELDRE: Charlotte Chruch og Gavin Henson Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Church bestemte seg for å gå ut med nyheten etter at lenge har vært spekulert i at den søte artisten og hennes rugby-kjæresten Gavin Henson (25) venter sitt første barn.


En kort uttalelse på artistens hjemmeside sier at paret er veldig lykkelige over nyheten, men at de aldri ville ha gått ut med nyheten så tidlig i svangerskapet, om det ikke hadde vært for alle spekulasjonene, skriver people.com


- I en perfekt verden ville vi aldri ha bekreftet ryktene så tidlig. Men etter lang tids spekulasjoner følte vi at vi at vi var nødt til å gå ut med nyheten. Samtidig ville Charlotte at hennes fans skulle få lese nyheten først på sin egen hjemmeside, lyder uttalelsen.


Charlotte Church har lenge vært en kjent artist i England etter at hun ble oppdaget i et britisk talent-show. Hun ga ut debutalbumet "A Voice of an angel" i 1999, som solgte over tre millioner kopier rundt om i hele verden.


Popkarrieren tok likevel ikke helt av og den søte artisten høster nå stor suksess med sitt eget TV-program "The Charlotte Church show" i England.
 


LES OGSÅ: Grini blir mamma!

 


 


 
 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer