MOR OG DATTER: Det skiller kun tre måneder mellom Christina Hendricks og Charlize Theron. Likevel spiller de mor og datter. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Det skiller kun tre måneder mellom Christina Hendricks og Charlize Theron. Likevel spiller de mor og datter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Charlize Therons mor er kun tre måneder eldre enn henne

«Mad Men»-stjernen Christina Hendricks (40) ble vippet av pinnen da hun fikk det uvanlige rolletilbudet fra sin skuespillerkollega.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Charlize Theron og Christina Hendricks er jevnaldrende skuespillere. Mens Hendricks fylte 40 år i mai, så kommer Theron hakk i hæl og runder 40 i august.

Nå spiller de mor og datter i filmen «Dark Places».

«Mad Man»-stjernen takket ja til å spille rollen som stripperen Krissi Gates fordi hun ble tiltrukket av hvor unik karakteren var.

Da Hendricks på første innspillingsdag plutselig ble bedt om å ta en helt annen rolle, ble hun vippet av pinnen.

Produsenten ville nemlig at den vakre rødtoppen heller skulle spille Patty Day, moren til Charlize Therons karakter Libby Day.

- Jeg satt i sminkestolen og holdt på at ta på meg en lang blond parykk da jeg fikk beskjeden: «Charlize og Gilles (produsenten) vil gjerne snakke med deg på settet». Jeg tenkte at de kanskje ikke likte parykken, forteller Christina til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Christina Hendricks har gjort stor suksess i rollen som Joan Harris i dramaserien "Mad Men". Her med kollegaene: John Slattery, Aaron Staton, Jon Hamm, Rich Sommer, Michael Gladis, Vincent Kartheiser og Elisabeth Moss. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Christina Hendricks har gjort stor suksess i rollen som Joan Harris i dramaserien "Mad Men". Her med kollegaene: John Slattery, Aaron Staton, Jon Hamm, Rich Sommer, Michael Gladis, Vincent Kartheiser og Elisabeth Moss. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men så viste det seg at samtalen dreide seg om noe ganske annet.

- De sa til meg: «Vi har mistet Patty, og vi lurer på om du vil spille henne i stedet for Krissy?» Det skjedde på en merkelig måte og jeg ble veldig overrasket, men det endte opp med å funke, minnes hun.

Det kommer likvel ikke til å bli så veldig urealistisk å se Hendricks som Therons mor, selv om de bare skiller tre måneder i alder.

Filmen er nemlig basert på boka ved samme navn, og fortellingen er illustrert via flashbacks med glimt fra fortiden.

- Jeg kunne ikke si nei til et så bra skript. Og med alle de fantastiske menneskene som var involverte, så ønsket jeg også å være en del av teamet, forklarer hun.

Filmen handler om Charlize Therons karakter «Libby», som var åtte år da familien ble brutalt myrdet.

25 år senere returnerer hun til åstedet for å finne sannheten om hva som faktisk skjedde den kvelden.

Se trailer til filmen her:

 

LES OGSÅ: - Kroppen min er ikke perfekt