Charlize Theron ønsker seg barn

Filmstjernen åpner seg om sin kjærlighet til Sean Penn, og avslører at hun gjerne vil utvide familien.

LOS ANGELES, CA - APRIL 18: Jackson Theron, actress Charlize Theron and actor Sean Penn attend the Points of Light generationOn Block Party on April 18, 2015 in Los Angeles, California.   Joe Scarnici/Getty Images for generationOn/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: NTBscanpix
LOS ANGELES, CA - APRIL 18: Jackson Theron, actress Charlize Theron and actor Sean Penn attend the Points of Light generationOn Block Party on April 18, 2015 in Los Angeles, California. Joe Scarnici/Getty Images for generationOn/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Charlize Theron (39) har alltid drømt om barn, og vinteren 2012 bestemte hun seg for å adoptere som alenemor.

Sønnen Jackson (3) har gitt skuespilleren et nytt syn på livet, og ønsket om flere barn står fremdeles sterkt.

Vil ha flere barn

Nå som Theron har funnet kjærligheten med Oscar-vinneren Sean Penn (54) avslører hun at hun gjerne vil utvide familien ytterligere.

- Ja, jeg har alltid ønsket meg barn, svarer den vakre blondinen på spørsmål fra bladet IO Donna om hun vil ha flere unger, ifølge Contactmusic.com.

Stjerneparet hadde vært venner i mange år da de plutselig forelsket seg i hverandre for ett år siden, og Theron kan ikke få skrytt nok av sin barske kjæreste.

Forelsket seg i gammel venn

- Jeg er utrolig lykkelig, og heldig. Jeg er ikke så flink til å snakke om privatlivet mitt, men ja, jeg må innrømme at jeg er veldig glad.

- Hvorfor? Generelt tiltrekkes man av mennesker som tenker likt som seg selv, og som har de samme interessene. Sean en gammel venn av meg, så samtalene våre strekker seg tilbake over 18 år, forteller hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMER OM BARN: Charlize Theron har vært kjæreste med 15 år eldre Sean Penn siden mars i fjor.  Bildet er tatt i februar i år Foto: NTBscanpix
DRØMMER OM BARN: Charlize Theron har vært kjæreste med 15 år eldre Sean Penn siden mars i fjor. Bildet er tatt i februar i år Foto: NTBscanpix Vis mer

Godt fornøyd med livet og seg selv

I august fyller Charlize 40 år, og endelig føler hun seg trygg på seg selv og klar for å være en god kjæreste.

- Nå som jeg har passert 20, så trenger jeg ikke lenger å bevise noe for noen. Det holder å gjøre det for meg selv. Jeg er lykkeligere, smartere og definitivt mer avslappet med meg selv nå. Men jeg ønsker ikke å forbli den samme personen. Jeg liker å forandre og utvikle meg, forklarer hun.

Sean Penn har barna Dylan (24) og Hopper (21) med eks-kona Robin Wright (49). De var gift fra 1996 til 2010. Han var også gift med Madonna (56) fra 1985 til 1989.

Charlize Theron var på sin side kjæreste med den irske skuespilleren Stuart Townsend (42) fra 2002 til 2010.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke lenger redd for alderen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer