PINLIG BERØRT: Da Charlize Theron var så heldig å møte Barack Obama klarte hun å be ham med på en strippeklubb. Dette ble hun svært flau over å rippe opp i på Jimmy Kimmel Live! Foto: NTB Scanpix
PINLIG BERØRT: Da Charlize Theron var så heldig å møte Barack Obama klarte hun å be ham med på en strippeklubb. Dette ble hun svært flau over å rippe opp i på Jimmy Kimmel Live! Foto: NTB ScanpixVis mer

Charlize Theron inviterte Obama med på strippeklubb

Charlize Therons gremmes av skam når hun tenker på sitt pinlige møte med den amerikanske presidenten.

SEOGHØR.NO: Da Hollywood-stjernen Charlize Theron (39) mandag gjestet det populære talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» kom hun med en pinlig avsløring for millioner av TV-seere.

Noen måneder tidligere hadde hun nemlig også deltatt i programmet, og den gangen var selveste president Barack Obama (53) i studio.

Skuespilleren fikk et personlig møte med USAs overhode bak scenen, og da programleder Jimmy Kimmel (47) mandag ville vite hva de to snakket om, knakk Theron sammen av flauhet i sofaen.

- Gode Gud, det var helt forferdelig Jimmy. Når jeg blir skikkelig nervøs så skjer det noe med meg slik at jeg sier veldig upassende ting. Det er nesten som å ha Tourette-syndrom. Jeg vet ikke hvordan jeg kan stoppe det. Det er akkurat som å ha verbal diare.

ANGRET: Mens programleder Jimmy Kimmel og publikum gapskrattet av Therons historie, gjemte hun selv fjeset i begge hendene ved det pinlige minnet. Foto: NTB Scanpix
ANGRET: Mens programleder Jimmy Kimmel og publikum gapskrattet av Therons historie, gjemte hun selv fjeset i begge hendene ved det pinlige minnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

 

Videre fortalte Theron, som nylig ble singel etter at hun brøt forlovelsen til Sean Penn (54) i juni, at da noen i Obamas team tok tak i henne for å presentere henne for presidenten, stokket det seg fullstendig for henne.

- Alt i verdenen hans hadde stoppet opp for at han skulle få å møte meg. Så jeg følte et stort press og var utrolig nervøs, forklarte hun.

Duoen begynte med å snakke om mulighetene det ga dem å gjeste Jimmy Kimmels show, og Obama skrøt av talkshow-verten før han nevnte at han nå nådde ut til et nytt og ungt publikum ved å delta i programmet.

- Deretter ble det en stillhet, og jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg kom på var: «Vel, hvis du ser etter et annet type publikum, så kan jeg ta deg med på en strippeklubb».

- Det var helt forferdelig, forferdelig, forferdelig. Michelle Obama kommer til å drepe meg, avslørte hun til stor latter fra publikum.

Se hele klippet her:

 

LES OGSÅ: Jimmy Kimmel måtte operere penis to ganger