Charlize Theron inviterte Obama med på strippeklubb

Charlize Therons gremmes av skam når hun tenker på sitt pinlige møte med den amerikanske presidenten.

PINLIG BERØRT: Da Charlize Theron var så heldig å møte Barack Obama klarte hun å be ham med på en strippeklubb. Dette ble hun svært flau over å rippe opp i på Jimmy Kimmel Live! Foto: NTB Scanpix
PINLIG BERØRT: Da Charlize Theron var så heldig å møte Barack Obama klarte hun å be ham med på en strippeklubb. Dette ble hun svært flau over å rippe opp i på Jimmy Kimmel Live! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Hollywood-stjernen Charlize Theron (39) mandag gjestet det populære talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» kom hun med en pinlig avsløring for millioner av TV-seere.

Noen måneder tidligere hadde hun nemlig også deltatt i programmet, og den gangen var selveste president Barack Obama (53) i studio.

Skuespilleren fikk et personlig møte med USAs overhode bak scenen, og da programleder Jimmy Kimmel (47) mandag ville vite hva de to snakket om, knakk Theron sammen av flauhet i sofaen.

- Gode Gud, det var helt forferdelig Jimmy. Når jeg blir skikkelig nervøs så skjer det noe med meg slik at jeg sier veldig upassende ting. Det er nesten som å ha Tourette-syndrom. Jeg vet ikke hvordan jeg kan stoppe det. Det er akkurat som å ha verbal diare.

Saken fortsetter under bildet.

 

Videre fortalte Theron, som nylig ble singel etter at hun brøt forlovelsen til Sean Penn (54) i juni, at da noen i Obamas team tok tak i henne for å presentere henne for presidenten, stokket det seg fullstendig for henne.

- Alt i verdenen hans hadde stoppet opp for at han skulle få å møte meg. Så jeg følte et stort press og var utrolig nervøs, forklarte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer