FRYKTER FOR DØTRENES SIKKERHET: Denise Richards har bedt barnevernet om å finne andre fosterforeldre for sønnene til Charlie Sheen og Brooke Mueller, fordi hun frykter for sikkerheten til sine døtre Sam og Lola (t.h.) Foto: FameFlynet
FRYKTER FOR DØTRENES SIKKERHET: Denise Richards har bedt barnevernet om å finne andre fosterforeldre for sønnene til Charlie Sheen og Brooke Mueller, fordi hun frykter for sikkerheten til sine døtre Sam og Lola (t.h.) Foto: FameFlynetVis mer

- Charlies sønner angrep døtrene mine

Denise Richards vil ikke lenger være fostermor for eks-mannens barn, fordi hun frykter for familiens sikkerhet.

SEOGHØR.NO: «Wild Things»-stjernen Denise Richards (42) har hatt ansvaret for de to sønnene til eks-mannen Charlie Sheen og modellen Brooke Mueller, etter at de begge midlertidig ble fratatt omsorgsretten av barnevernet i mai.

Men i et dramatisk brev til myndighetene, som nettsiden Radaronline har fått tak i, ber Denise nå om å bli fritatt for ansvaret for tvillingene Bob og Max (4).

Hun hevder tvillingene Bob og Max, har utviklet en svært aggressiv oppførsel. Denise hevder de to guttene blant annet har angrepet hennes døtre med Charlie Sheen, Sam (9) og Lola (8) flere ganger.

Tvillingenes voldelige oppførsel skal også ha gått ut over familiens hund, og inventaret i Denise Richards hjem.

- Døtrene mine har blitt utsatt for kvelertak, sparket i hode og mage, blitt bitt og klort, slått i fjes og hodet, og spyttet på. Det samme har skjedd med familiens hund, skriver hun.

I brevet beskriver Denise også en episode hvor guttene låste seg inne på rommet til datteren Eloise som hun adopterte i 2011.

- Da jeg med hjelp av Charlies sikkerhetsfolk fikk brutt opp døren, så vi at en av guttene satt på toalettet og slang sine egne ekskrementer rundt om i rommet.

Denise hevder guttenes oppførsel endret seg etter at de igjen begynte å dra på flere besøk til Brooke.

- Omtrent to måneder etter at jeg tok over, ble antall overvåkete besøk hos moren økt. Da så jeg raskt forandringer hos guttene. De viste et voldelig sinne, som var vanskelig å kontrollere.

Les et større utdrag av brevet her (på engelsk)

Saken fortsetter under bildet.

HAR GOD KONTAKT: Denise Richards og Charlie Sheen bor rett ovenfor hverandre og har hyppig kontakt. Her er de sammen med sine to døtre Sam og Lola, og Denises adopterte datter Eloise. Foto: FameFlynet
HAR GOD KONTAKT: Denise Richards og Charlie Sheen bor rett ovenfor hverandre og har hyppig kontakt. Her er de sammen med sine to døtre Sam og Lola, og Denises adopterte datter Eloise. Foto: FameFlynet Vis mer


 

Charlie raser mot Brooke

Charlie Sheen gikk også tidligere denne uken hardt ut mot Brooke Mueller, i en telefonsamtale med nettsiden TMZ.

Han beskylder Brooke - som har vært inn og ut av avvenningsklinikker flere ganger - for fortsatt å slite med rusproblemer

- Barna er helt annerledes når de kommer hjem til Denise, etter å ha vært hos henne. Jeg er redd for hva som skjer med dem, når de er hos moren.

Tirdsag trykket nettsiden Radaronline også bilder av Bob med det som Charlie og Denise hevder er skader han pådro seg under et besøk hos moren.

Denise Richards skriver i brevet til barnevernet at hun flere ganger har bedt om psykolog-hjelp til de to guttene, uten å bli hørt.

Nå har hun derfor fått nok.

- Dette er en vanskelig avgjørelse å ta, men jeg kan ikke risikere at noe skal skje med min familie.

Brooke Mueller har foreløpig ikke kommentert påstandene i brevet.

LES OGSÅ: Charlie Sheen langer ut mot Brooke Mueller