VIL DE HOLDE SAMMEN? Parets advokater har vært i kontakt etter at Sheen angrep kona i julen, men det er fortsatt uvisst om paret vil holde sammen eller ikke. Foto: Stella Pictures
VIL DE HOLDE SAMMEN? Parets advokater har vært i kontakt etter at Sheen angrep kona i julen, men det er fortsatt uvisst om paret vil holde sammen eller ikke. Foto: Stella PicturesVis mer

Charlie Sheens kone til sykehus

Brooke Mueller har høy feber og muligens lungebetennelse.

SEHER.NO: Ifølge kjendisnettstedet TMZ ble Brooke Mueller (35) kjørt til et sykehus i Los Angeles onsdag, og skal nå befinne seg på akuttavdelingen.

Charlie Sheens kone skal egentlig møte i retten fredag, i forbindelse med en høring som omhandler ektemannens vold, men ifølge nettstedet er det stor sannsynlighet for at høringen nå blir utsatt.

Til TMZ forteller en kilde at Mueller har høy feber og muligens lungebetennelse.

Mueller og skuespiller-ektemannen har vært mye i medias søkelys etter at det i julen ble kjent at "Two and a half men"-stjernen hadde blitt arrestert etter at han skal ha angrepet Mueller. Det var kona selv som kontaktet politiet.

- De tok kokain, så truet han henne med en kniv, hevdet en om episoden tidligere denne måneden.

Kjendisnettstedet TMZ melder at Sheen onsdag skal  ha vært til stede på sykehuset, til tross for at han er pålagt et forbud om å kommunisere med kona. Det skal nemlig kun være et forbud om direkte kontakt eller kommunikasjon som gjelder, dermed kan skuespilleren i teorien besøke Mueller og være i samme rom som henne, så lenge de ikke snakker sammen.

Sheen skal ifølge kilder for tiden bo hjemme hos en venn, mens Brooke bor sammen med barna i familiens hjem i Los Angeles. Paret har flere ganger gitt utrykk for at de ønsker å få ekteskapet til å fungere, tross voldsepisoden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kan gå mot skilsmisse