Charlie Sheen:

Charlie Sheen saksøkes etter HIV-smitte

«Two And A Half Men»-stjernen anklages for å lyve og holde diagnosen skjult.

I TRØBBEL: «Two And A Half Men»-stjernen har blitt saksøkt av to kvinner etter anklager om HIV-smitte. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: «Two And A Half Men»-stjernen har blitt saksøkt av to kvinner etter anklager om HIV-smitte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I 2015 avslørte TV-stjernen Charlie Sheen (51) at han er HIV-positiv.

Selv om han fortalte nyheten til media etter å ha holdt diagnosen skjult i flere månender, skal han ikke ha vært ærlig overfor kjærestene sine.

Nå skal en av dem ha gått til søksmål mot «Two And A Half Men»-stjernen.

Hadde sex med beskyttelse i to måneder

Den skandaløse skuespilleren har i flere år levd et vilt partyliv, og har blant annet vært sammen med flere pornostjerner.

Før 51-åringen avslørte nyheten, hadde skuespilleren betalt millioner for å få folk som visste om diagnosen til å holde munn.

Til slutt ble det så dyrt at han så seg nødt til å fortelle sannheten.

I etterkant har flere av hans tidligere kjærester vært svært fortvilet etter å ha blitt smittet, og en av dem har gått til søksmål også tidligere.

Saken fortsetter nedenfor.

Denne gangen er det en kvinne som kaller seg for «Jane Doe» som hevder å ha blitt smittet i løpet av 2015, ifølge nettsiden Jezebel.

KLINTE TIL: Charlie Sheen på scenen i New York med to av sine tidligere kjærester, glamourmodellene Natalie Kenley og Rachel Oberlin. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Charlie Sheen på scenen i New York med to av sine tidligere kjærester, glamourmodellene Natalie Kenley og Rachel Oberlin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I søksmålet hevder kvinnen at hun hadde spurt Sheen om han hadde seksuelt overførbare sykdommer før de gikk til sengs, hvor han hadde svart nei. Deretter hadde de hatt sex med beskyttelse i to måneder, deretter én gang uten.

Nettstedet People skriver at kvinnen sier i søksmålet at Sheen hadde tatt seg en røyk ute, deretter kommet inn og kastet en liten pose piller på sengen. Da skal han ha fortalt at han er HIV-positiv.

Bedre forhold til familien

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Selv har Sheen tidligere sagt at livet er bedre som HIV-positiv.

- Livet er bedre nå. Det er mer flytende og mer heltemodig, sier han ifølge Radaronline.

Han har også fått et bedre forhold til faren sin, «Apokalypse nå!»-stjernen Martin Sheen (75).

- Noe skjedde mellom ham og meg. Vi er mye bedre venner enn vi var tidligere. Vi dømmer hverandre ikke, og vi har det bare gøy sammen. Jeg er heldig som har ham, sier Charlie i et intervju med TV-legen Dr. Oz ifølge Page Six.

Sheen er likevel ikke fornøyd med alle aspekter av livet, og fortalte at han ikke har hatt sex på syv måneder.

- HIV er ikke den beste sjekkereplikken. Jeg kunne ikke hatt sex i et kvinnefengsel engang. Men sånt skjer når både jeg og de rundt meg vet om diagnosen. Det går fint, sier han.

Fans og presse var fulle av lovord etter at «Two and a half men»-stjernen tok det vanskelige valget og fortalte om sykdommen. I etterkant har Charlie også laget sine egne kondomer i samarbeid med merket LELO.

- Burde ikke en fyr med fem barn, et barnebarn og HIV kjøpe kondomer og ikke selge det? spør han retorisk.

- Men egentlig er det helt logisk. Det finnes ingen bedre talsperson for å snakke om hvor viktig kondomer er og stigmaet knyttet til dem, sier Charlie, som også vil lete etter en HIV-kur i et nytt TV-program.

I det første TV-intervjuet etter avsløringen fortalte fembarnsfaren om dagen han fikk den tunge beskjeden.

- Jeg visste det for fire år siden. Det begynte med hodepiner og svette. Etter mange tester sa legene hva det var. Det er vanskelig å ta imot de tre bokstavene, sa stjernen åpenhjertig og la til at han lever fint og holder sykdommen i sjakk med medisiner.

LES OGSÅ: - Charlie Sheen måtte flytte hjem til mor og far