VIL DE HOLDE SAMMEN? Forholdet mellom Brooke Mueller og Charlie Sheen har på ingen måte vært en dans på roser de siste par månedene. Nå er de begge på avvenning. Foto: Stella Pictures
VIL DE HOLDE SAMMEN? Forholdet mellom Brooke Mueller og Charlie Sheen har på ingen måte vært en dans på roser de siste par månedene. Nå er de begge på avvenning. Foto: Stella PicturesVis mer

Charlie Sheen er på avvenning

Skandaleskuespilleren tar en pause fra TV-serien "Two And A Half Men".

SEHER.NO: Problemene har hopet seg opp for skuespilleren Charlie Sheen (44). 1. juledag angrep han kona, Brooke Mueller (32), og i ettertid ble det hevdet at han hadde tatt kokain før voldsepisoden.

I startet av februar ble det kjent at Mueller hadde tatt inn på en avvenningsklinikk for crack kokain-avhengighet, og nå skal også Sheen ha lagt seg inn på avvenning, skriver Us Magazine.

44-åringen vil dermed ta en pause fra TV-serien "Two And A Half Men", mens han fokuserer på behandlingen.

- Han har bedt om at privatlivet hans blir respektert, forteller Sheens talsmann til Us Magazine.

CBS, Warner Bros og "Two And A Half Men"-skaperen Chuck Lore sier i en felles pressemelding at de støtter Sheens avgjørelse.

- Vi støtter Charlie Sheens avgjørelse om å frivillig motta behandling ved et senter. Vi ønsker ham det beste mens han går gjennom dette. Produksjonen av "Two And A Half Men" tar en midlertidig pause, heter det i pressemeldingen, ifølge Us Magazine.

Sheens innleggelse kommer under en uke etter at det ble kjent at barnevernet skal ha kommet på besøk hjemme hos skuespilleren. Kilder hevdet da at situasjonen er svært ille, og at Sheen og Mueller står i stor fare for å miste barna, tvillingene Bob og Max, som er litt under ett år gamle.

Til People forteller en kilde at skuespilleren la seg inn på avvenning for å få en pause fra alt.

- Charlie er stresset. Han er sliten. Han tenker på barna. Han tenker på Brooke. Han har mye å tenke på, og han ville ikke komme til et punkt hvor han måtte ta dop. Han bruker ikke dop nå, og ønsker heller ikke det. Han følte han burde komme seg bort fra negative ting rundt ham og renske hodet, slappe av og ta en kort pause, sier en kilde nær Sheen til nettstedet.

Mens 44-åringen og kona hans er på avvenning, skal parets tvillinger angivelig bo hos foreldrene hans, skuespilleren Martin Sheen og kona Janet.

Til tross for voldsepisoden i julen, har Sheen og Mueller flere ganger i etterkant uttalt at de ønsker å gi kjærligheten en ny sjanse.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Charlie Sheens kone er på sykehus