Charlie betalte eks-kona ut av fengsel

- Hun må komme seg på rett kjøl eller så dør hun, sier en kilde.

<strong>TOK GREP:</strong> Charlie Sheen betalte lørdag morgen nesten 65.000 norske kroner for å få sin eks-kone, Brooke Mueller, ut av fengsel. Foto: All Over Press
TOK GREP: Charlie Sheen betalte lørdag morgen nesten 65.000 norske kroner for å få sin eks-kone, Brooke Mueller, ut av fengsel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skandaliserte Charlie Sheen skal ha krøpet til korset og betalt eks-kona Brooke Muellers kausjon lørdag morgen. Det forteller en kilde til Radaronline.

Mueller ble arrestert i Aspen samme dag, etter å ha vært i besittelse av kokain som hun skal ha planlagt å distribuere. I tillegg er hun anklaget for en mindre forbrytelse som dreier seg om overgrep, skriver nettstedet.
 
Brookes foreldre, som har forsøkt å hjelpe henne med å forbli nykter og å hjelpe til med barneomsorgen, skal ha vært rasende på sin datter og ville ikke komme å redde henne denne gangen.

- De ville faktisk bare la henne forbli i fengselet, forteller en kilde til Radaronline.

Redningen ble altså Charlie Sheen, som betalte nesten 65.000 norske kroner for å få henne ut. Brooke Muellers første opptreden i retten er planlagt til 19. desember.

- Brookes familie er ferdig med henne, hun må komme seg på rett kjøl eller så dør hun, mener den ikke-navngitte kilden å vite.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter at døtrene skal operere brystene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer