IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Channing Tatum spiller halvt ulv - halvt menneske, som også er halvt albino, i sin siste film «Jupiter Ascending». En lite heldig kombinasjon for den ellers så hotte skuespilleren. Foto: All Over Press
IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Channing Tatum spiller halvt ulv - halvt menneske, som også er halvt albino, i sin siste film «Jupiter Ascending». En lite heldig kombinasjon for den ellers så hotte skuespilleren. Foto: All Over PressVis mer

Channing Tatum er ikke til å kjenne igjen

Skuespilleren bleket hår og skjegg for sci-fi-rollen i «Jupiter Ascending».

SEOGHØR.NO: I fjor ble skuespiller Channing Tatum (33) kåret til «verdens mest sexy mann» av magasinet People, men det var ikke mye som kunne refereres til som «sexy» ved Channing da han ble fotografert i Chicago nylig.

I forbindelse med innspilling av sci-fi-filmen «Jupiter Ascending» har 33-åringen vært nødt til å farge både håret og skjegget blondt.

- Jeg er en kryssning mellom en ulv og et menneske. Og halvt albino - så jeg er litt mangelfull, har Channing tidligere uttalt seg om rollefiguren sin til nettstedet Collider.

Tatum er gift med skuespillerkollega Jenna Dewan-Tatum (32), og paret ble i juni foreldre til en liten jente som har fått navnet Everly.

Både mor og far er bare et par måneder etter fødselen i gang med filminnspillinger på hver deres kant. Jenna er for tiden i Canada hvor hun spiller inn TV-serien «The Witches of East End».

Og den nybakte pappaen benyttet pausene til å ringe kona for å få siste nytt om den lille.

Ashton Kutchers (35) skuespillerkjæreste Mila Kunis (29) - som på sin side forøvrig også stakk av med «mest sexy»-tittel i fjor og i år - spiller også i «Jupiter Ascending».

LES OGSÅ: Her gjør Victoria Beckham to høyst uvanlige ting