- Channing elsker mine nye kurver

Kona til «verdens mest sexy mann» stresser ikke med å kvitte seg med babyvekten.

FORELSKET: Channing Tatum tok ikke øynene vekk fra sin vakre kone Jenna Dewan da de poserte på den røde løperen under Oscar-utdelingen. Før sommeren ble de også foreldre for første gang. Foto: All Over Press
FORELSKET: Channing Tatum tok ikke øynene vekk fra sin vakre kone Jenna Dewan da de poserte på den røde løperen under Oscar-utdelingen. Før sommeren ble de også foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai ble skuespillerparet Channing Tatum (33) og Jenna Dewan Tatum (32) foreldre til ei lita jente.

Fire måneder etter fødselen avslører Jenna at hun ikke har noe hastverk med å miste de ekstra kiloene hun la på seg under svangerskapet.

- Tidligere gikk jeg rett og trente hvis jeg ikke kom inn i jeansene mine, men hvis de ikke passer meg nå, så tenker jeg bare at jeg skal begynne å trene igjen snart. Channing elsker mine nye kurver, forteller hun i et intervju med Self magazine, ifølge Contactmusic.com.

Den vakre brunetten, som tidligere har jobbet som back-up danser for Janet Jackson, innrømmer likevel at hun har svingt seg endel på dansegulvet etter fødselen for å komme i bedre form.

I tillegg til daglig å ha hendene fulle med datteren Everly, filmer hun også 12 timer dagen til sin nye TV-serie «Witches of East End». Kanskje ikke så rart at hun er mest fornøyd med seg selv etter en god natts søvn.

- Jeg føler meg mest sexy om morgenen da mannen min og jeg koser i senga, sier hun, ifølge nettstedet.

Channing og Jenna møttes da de spilte mot hverandre i filmen «Set Up» i 2006 og giftet seg tre år senere i Malibu i Los Angeles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer