- Channing elsker mine nye kurver

Kona til «verdens mest sexy mann» stresser ikke med å kvitte seg med babyvekten.

FORELSKET: Channing Tatum tok ikke øynene vekk fra sin vakre kone Jenna Dewan da de poserte på den røde løperen under Oscar-utdelingen. Før sommeren ble de også foreldre for første gang. Foto: All Over Press
FORELSKET: Channing Tatum tok ikke øynene vekk fra sin vakre kone Jenna Dewan da de poserte på den røde løperen under Oscar-utdelingen. Før sommeren ble de også foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I mai ble skuespillerparet Channing Tatum (33) og Jenna Dewan Tatum (32) foreldre til ei lita jente.

Fire måneder etter fødselen avslører Jenna at hun ikke har noe hastverk med å miste de ekstra kiloene hun la på seg under svangerskapet.

- Tidligere gikk jeg rett og trente hvis jeg ikke kom inn i jeansene mine, men hvis de ikke passer meg nå, så tenker jeg bare at jeg skal begynne å trene igjen snart. Channing elsker mine nye kurver, forteller hun i et intervju med Self magazine, ifølge Contactmusic.com.

Den vakre brunetten, som tidligere har jobbet som back-up danser for Janet Jackson, innrømmer likevel at hun har svingt seg endel på dansegulvet etter fødselen for å komme i bedre form.

I tillegg til daglig å ha hendene fulle med datteren Everly, filmer hun også 12 timer dagen til sin nye TV-serie «Witches of East End». Kanskje ikke så rart at hun er mest fornøyd med seg selv etter en god natts søvn.

- Jeg føler meg mest sexy om morgenen da mannen min og jeg koser i senga, sier hun, ifølge nettstedet.

Channing og Jenna møttes da de spilte mot hverandre i filmen «Set Up» i 2006 og giftet seg tre år senere i Malibu i Los Angeles.

LES OGSÅ: - Jeg ville hatt sex med George Clooney