Champagnen regnet over Mari Maurstads bunad

Se og Hørs fotoshoot ble en våt fornøyelse for skuespilleren.

BOBLEVANN: Champagnespruten stod da Mari Maurstad poserte for Se og Hørs fotograf i sin vakre beltestakk fra Telemark. Bunaden kjøpte hun på implus for 15 år siden. Foto: Tor Kvello/Se og Hør
BOBLEVANN: Champagnespruten stod da Mari Maurstad poserte for Se og Hørs fotograf i sin vakre beltestakk fra Telemark. Bunaden kjøpte hun på implus for 15 år siden. Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Skuespilleren Mari Maurstad (57) elsker bunader og har hele 11 stykker i sin private samling. En av favorittene er beltestakken fra Telemark, som skuespilleren kjøpte på impuls.

– Jeg var på Sommarland i Bø og gikk forbi systua Almankås. Jeg så bunaden med disse fargene i vinduet – og falt pladask. Jeg måtte bare ha den! forteller Mari smilende når hun tar imot Se og Hør hjemme.Den sporty skuespilleren stiller gjerne opp på bilder for Se og Hør i hagen. Men når champagneflasken skal åpnes får både skuespilleren og fotografen seg en overraskelse. Spruten står og spyler ned hele Mari.

Heldigvis tar hun det med et smil – og tørker de edle dråpene fra ansiktet.

– Og jeg som ikke liker champagne engang! ler Mari.

Kalddusjen til tross - det går bra med bunaden, som har en verdi på godt over 50 000 kroner. Skjorta har ekstra affeksjonsverdi, siden Maurstad har brodert den selv. 

– Den er sydd med korssting, og det kan jeg! Jeg ble hekta, som andre blir på PC-spill og sånt. Jeg broderte natt og dag og syntes det var så gøy, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer