MØTER KJENDISER: Forrige uke møtte Cecilie Steinmann Neess Khloe Kardashians bestevenninne. Nå har hun også møtt Darlene Vogel kjent fra Pacific Blue. Foto: Privat
MØTER KJENDISER: Forrige uke møtte Cecilie Steinmann Neess Khloe Kardashians bestevenninne. Nå har hun også møtt Darlene Vogel kjent fra Pacific Blue. Foto: PrivatVis mer

Cecilie Steinmann Neess:

«Cess» har besøkt Hollywood-stjernen privat i flere år

Og «Pacific Blue»-stjernen legger ikke skjul på at hun trives i selskapet til den norske komikeren.

(Seoghør.no): Komiker Cecilie Steinmann Neess (29), også kjent som «Cess» er stor fan av 90-talls serien «Pacific Blue».

Derfor la hun ikke skjul på at det var stort da hun mandag møtte en av seriens stjerner under en ferietur i USA.

Den amerikanske skuespilleren Darlene Vogel (54), som spilte konstabel Chris Kelly i politiserien, har delt et bilde av seg selv og Steinmann Neess på sin Instagram-profil.

«Se hvem som kom og besøkte meg. Min norske favorittkomiker», skrev skuespilleren under bildet.

Den populære TV-serien ble sendt sendt fra 1996 til 2000 og handlet om den dramatiske hverdagen til sykkelpolitiet i Santa Monica.

Flere av skuespillerne nådde karrierens høydepunkt under politiserien, mens et knippe av dem lever som TV-profiler og skuespillere i dag.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Darlene Vogel (nr to. f.v.) i TV-serien «Pacific Blue». Foto: TV 2.
TV-STJERNE: Darlene Vogel (nr to. f.v.) i TV-serien «Pacific Blue». Foto: TV 2. Vis mer

Til tross for at det for mange kan virke som at den norske komikeren møtte skuespilleren tilfeldig, bunner møtet i et lengre vennskap.

Sendte fanbrev

«Cess» avslører imidlertid at møtet ikke var helt tilfeldig.

- Da jeg gikk på folkehøgskole i 2006 ble jeg bestevenninne med Helene fra Stavanger.

Det skal ha vært venninnen Helene Alseth Haaland som først kom i kontakt med «Pacific Blue»-stjerna.

- Hun var blodfan, som alle andre 90-tallsbarn var på den tiden. Hun skrev en del fanbrev, forteller 29-åringen.

Alle fanbrevene resulterte i et personlig svar fra Darlene Vogel.

- Disse to hadde mailet masse, og det var da vi bestemte oss for å dra tre uker til Los Angeles at vi kontaktet Darlene, sier Steinmann Neess.

29-åringen avslører at det ble en stjernespekket tur, og at hun møtte flere verdensberømte skuespillere.

GODE VENNER: Da Cecilie møtte Darlene Vogel for første gang inviterte skuespilleren henne hjem. Nå, flere år etter har de fremdeles kontakt. Foto: Privat
GODE VENNER: Da Cecilie møtte Darlene Vogel for første gang inviterte skuespilleren henne hjem. Nå, flere år etter har de fremdeles kontakt. Foto: Privat Vis mer

- Vi surra rundt i Hollywood og møtte blant annet Brad Pitt, Angelina Jolie og Matt Damon på «Oceans 13»-premiere, forteller hun.

Men det var da de to sjekket inn på noe som skal ha vært et «mindre pent» hostel i Santa Monica, at turen tok en annen vending.

Ble godt kjent

Steinmann Neess bruker gjerne kallenavnet «Dar» som hun har tillagt seg på stjernen, når hun forteller videre overfor Dagbladet.

BESTEVENNER PÅ TUR: Dette bildet er fra 2007 da Cecilie (t.h) og venninnen var i California. Det var også dette året de møtte Darlene Vogel for første gang. Foto: Privat. 
BESTEVENNER PÅ TUR: Dette bildet er fra 2007 da Cecilie (t.h) og venninnen var i California. Det var også dette året de møtte Darlene Vogel for første gang. Foto: Privat.  Vis mer

- Vi avtalte med «Dar» at vi skulle møte henne på en lekeplass langs Santa Monica-promenaden.

- Hun sa at: «Jeg kommer til å ha på meg en grønn t-skjorte slik at dere ser meg», forteller 29-åringen, som legger til at det ikke var en liten sjanse for at hun ikke visste hvordan skuespilleren så ut.

- Vi tenkte at: «Hallo, klart vi kjenner deg igjen. Du er hele barndommen vår, liksom. Med eller uten sykkel!», legger hun til.

Fikk bo hos stjernen

Da Steinmann Neess og venninnen møtte Vogel, fikk de et godt intrykk av stjernen, men det varførst da skuespilleren spurte hvor de to nordmennene bodde, at de skulle få seg en stor overraskelse.

- Ikke f*** om dere skal bo der. Nei, alvorlig talt - det er livsfarlig, var beskjeden.

- Nå går dere og pakker sakene deres og så plukker jeg dere opp om en time. Dere skal bo hos meg, skal hun ha lagt til.

FIKK BO HER: Det var i dette gjestehuset Steinmann Neess og venninnen fikk bo i hjemme hos Darlene Vogel. Foto: Privat
FIKK BO HER: Det var i dette gjestehuset Steinmann Neess og venninnen fikk bo i hjemme hos Darlene Vogel. Foto: Privat Vis mer

Steinmann Neess forteller at de gjorde som de ble fortalt og at Vogel kom og hentet bagasjen deres og kjørte dem hjem til seg.

- En helt fantastisk dame, forteller 29-åringen.

BARNDOMSMINNER: Steinmann Neess har også lagt ut dette bildet på sin Instagram. «Barndomsminner», har hun skrevet på bildet. Foto: Instagram
BARNDOMSMINNER: Steinmann Neess har også lagt ut dette bildet på sin Instagram. «Barndomsminner», har hun skrevet på bildet. Foto: Instagram Vis mer

- Nå skal det sies at hun hadde fem redningshunder hjemme, og vi følte oss litt sånn vi også, sier hun.

Og overraskelsene skulle ikke stoppe der. Steinmann Neess og venninnen fikk nemlig bo i et gjestehus som skuespilleren hadde i hagen, og det skal ikke ha manglet på gjestfriheten.

- Vi ble kjørt overalt og fikk være med på fester, middager og turer. Og da hun måtte reise bort fikk vi bo hos en venninne av henne. Vi ble altså tatt så godt vare på. En drømmetur, forteller Steinmann Neess.

Et godt vennskap

Senere har de besøkt stjerna opptil flere ganger.

- Dette var fjerde gangen jeg møtte henne. Like blid, morsom og snill, sier «Cess» med et smil.

- Hun var med i «Pacific Blue»! Den introlåta og de syklende, flotte menneskene er på topp ti av favoritter fra barndommen. Og jeg har med meg henne inn i voksenlivet. Love it!,

Gylne Tider

Darlene er ikke alene om å ha et godt forhold til Norge.

Paula Trickey (50), eller Cory McNamara som hun spilte i serien, dukket opp i TV 2-programmet «Gylne Tider» i 2016.

Det samme gjorde Jim Davidson, som spilte T. C. Calloway.

LES OGSÅ: Skylder på en ting etter «Paradise hotel»-exiten