Cesar Millian gifter seg

Hundehviskeren fridde og fikk ja.

BLIR MANN OG KONE: Cesar Millan og Jahira Dar planlegger bryllup. Bildet er tatt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Cesar Millan og Jahira Dar planlegger bryllup. Bildet er tatt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Cesar Millian (46), som sist måned ble anklaget for dyremishandling, har forlovet seg med kjæresten Jahira Dar.

Dette avslørte TV-stjernen selv på Instagram.

- Jeg er så lykkelig!!! Hun sa ja!!! Jeg har alltid visst at jeg ønsker å dele livet mitt med noen som er søt, eventyrlysten, ærlig og kjærlig, men jeg fikk mer enn dette! Hun er vakker både på utsiden og innsiden, ekstremt støttende både ovenfor meg og hele familien min... OG HUN ELSKER HUNDER! skriver Millian sammen med dette bildet:

 

Var dypt deprimert

I 2010 var 46-åringen gjennom en tøff periode.

Først døde hunden hans Daddy, pitbullen som hadde vært bestevennen hans i alle år, og kort tid etterpå søkte kona gjennom 16 år, Illusion Millan, om skilsmisse.

Dette førte til at Cesar fikk en psykisk knekk som gjorde at han prøvde å ta sitt eget liv.

Heldigvis traff han kjæresten, skuespilleren og stylisten Jahira, like etterpå.

- Jeg er så lykkelig for at jeg spurte om hun ville være kona mi etter seks fantastiske år sammen. Heldigvis sa hun ja, forteller han til People.com.

- Jahira kom inn i livet mitt på akkurat riktig tid. Hun var en viktig brikke som hjalp meg å gjenoppbygge livet og familien min etter skilsmissen og en pause fra TV-showet «Dog Whisperer». Hun er medfølende, mild, instinktiv, spirituell, intelligent, morsom, sterk, eventyrlysten og kjærlig, skryter han videre av sin kommende brud.

Forlovelsen skjedde da paret var på ferie sammen i Hellas i mars.

Mens de spiste middag på toppen av Mount Lycabettus i Athen og en fiolinist spilte for dem, gikk Millian ned på kne, skriver nettstedet.

Fra ekteskapet til Illusion Millian har Cesar sønnene Andre (21) og Calvin (15).

DYREELSKER: Her er Cesar med sin yngste sønn Calvin og to av hundene sine.  Foto: NTB Scanpix
DYREELSKER: Her er Cesar med sin yngste sønn Calvin og to av hundene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kate Hudson feiret bursdag i brudekjole