Celine Dion:

Celine Dion trodde ikke sine egne øyne

Popstjernen fikk en uventet overraskelse da hun skulle hilse på to fans.

SJOKKERT: Under en «meet-and-greet» forrige uke i Las Vegas, gikk Celine Dion i sjokk da en mann gikk ned på kne og fridde til sin kone foran superstjernen. Her opptrer hun på  The Bell Centre in Montreal i juli. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Under en «meet-and-greet» forrige uke i Las Vegas, gikk Celine Dion i sjokk da en mann gikk ned på kne og fridde til sin kone foran superstjernen. Her opptrer hun på  The Bell Centre in Montreal i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Under en «meet-and-greet» før Celine Dions konsert i Las Vegas forrige uke, ble den legendariske sangeren fullstendig tatt på senga da en mann, helt uvisst, gikk ned på kne rett foran henne.

Nick Janevski (24), som fridde til sin kjæreste Austin McMillan (24), gikk rett ned på kne like før de skulle ta bilder med Dion.

Ifølge Buzzfeed skal Janevski vært en tidligere personlig trener for Dions manager som skaffet ham og kjæresten innpass til en «meet-and-greet» med den verdenskjente sangeren.

Ante ingenting

I en uttalelse til Buzzfeed forteller McMillan at hun var veldig stresset over hva hun skulle si til superstjernen fordi hun hadde blitt fortalt at hun kun fikk 30 sekunder med Dion (48).

Men møtet med stjernen kom raskt i andre rekke. Og ut fra bildene ser det ut til at det ble en like stor overraskelse for superstjernen selv.

«Jeg klarte ikke en gang å si ja. I noen minutter var jeg bare sjokkert. Jeg tittet bort på Celine Dion og så tittet vi begge på han. Så kysset jeg han», sier McMillan til Buzzfeed.

«My heart will go on»-sangeren, som havnet i totalt sjokk etter bildene å dømme, rakk imidlertid å gi det lykkelige paret en rørende velsignelse hvor hun også hyllet sin avdøde ektemann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer