Celine Dion:

Celine Dion trodde ikke sine egne øyne

Popstjernen fikk en uventet overraskelse da hun skulle hilse på to fans.

SJOKKERT: Under en «meet-and-greet» forrige uke i Las Vegas, gikk Celine Dion i sjokk da en mann gikk ned på kne og fridde til sin kone foran superstjernen. Her opptrer hun på  The Bell Centre in Montreal i juli. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Under en «meet-and-greet» forrige uke i Las Vegas, gikk Celine Dion i sjokk da en mann gikk ned på kne og fridde til sin kone foran superstjernen. Her opptrer hun på  The Bell Centre in Montreal i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Under en «meet-and-greet» før Celine Dions konsert i Las Vegas forrige uke, ble den legendariske sangeren fullstendig tatt på senga da en mann, helt uvisst, gikk ned på kne rett foran henne.

Nick Janevski (24), som fridde til sin kjæreste Austin McMillan (24), gikk rett ned på kne like før de skulle ta bilder med Dion.

Ifølge Buzzfeed skal Janevski vært en tidligere personlig trener for Dions manager som skaffet ham og kjæresten innpass til en «meet-and-greet» med den verdenskjente sangeren.

Ante ingenting

I en uttalelse til Buzzfeed forteller McMillan at hun var veldig stresset over hva hun skulle si til superstjernen fordi hun hadde blitt fortalt at hun kun fikk 30 sekunder med Dion (48).

Men møtet med stjernen kom raskt i andre rekke. Og ut fra bildene ser det ut til at det ble en like stor overraskelse for superstjernen selv.

«Jeg klarte ikke en gang å si ja. I noen minutter var jeg bare sjokkert. Jeg tittet bort på Celine Dion og så tittet vi begge på han. Så kysset jeg han», sier McMillan til Buzzfeed.

«My heart will go on»-sangeren, som havnet i totalt sjokk etter bildene å dømme, rakk imidlertid å gi det lykkelige paret en rørende velsignelse hvor hun også hyllet sin avdøde ektemann.

«Jeg håper du får et langt og lykkelig ekteskap, akkurat som jeg gjorde med min mann».

Saken fortsetter under bildet:

FAMILIEN I SORG: Celine Dion ankom begravelsen til sin avdøde ektemann René med sønnene René-Charles Angelil (16), Eddy og Nelson(6) i 2016. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEN I SORG: Celine Dion ankom begravelsen til sin avdøde ektemann René med sønnene René-Charles Angelil (16), Eddy og Nelson(6) i 2016. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I januar i fjor døde Dions ektemann René Angéli, 73 år gammel, etter en lang og modig kamp mot kreften.

Den tidligere komponisten, som også var Celines manager og mentor, fikk kreft for første gang i 1999, og i 2013 ble han diagnosert med strupekreft for andre gang.

21 ÅRS EKTESKAP: Celine Dion og René møtte hverandre da Celine var 19 og René 45, og paret hadde vært gift i 21 år da René døde januar i fjor. Her sammen på 83rd Annual Academy Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
21 ÅRS EKTESKAP: Celine Dion og René møtte hverandre da Celine var 19 og René 45, og paret hadde vært gift i 21 år da René døde januar i fjor. Her sammen på 83rd Annual Academy Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

I den siste perioden av hans liv hadde Dion flere følelsesladde samtaler med Angéli.

– René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», avslørte stjernen.

Møttes som 12-åring

Celine traff Rene for første gang som 12-åring etter at broren hennes hadde sendt inn en sang hun hadde skrevet.

Syv år senere, da hun var 19 og han han 45, ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet også eksteskapsløftene i Las Vegas i år 2000.

Paret har barna René-Charles (14) og tvillingene Nelson and Eddy (5) sammen.

Nyheten om René Angélils dødsfall kom samme dag som det ble kjent at «Harry Potter»-stjernen Alan Rickman også døde av kreft.

Og fire dager etter David Bowies dødsfall.

Les også: - Jeg har tilgitt mamma for at hun forlot meg