Celine Dion tok rørende farvel med ektemannen

Hundrevis av sørgende møtte opp til likvaken i Montreal.

I SORG Celine Dion fikk følge av sin nærmeste familie til likvaken i Montreal. Foto: Afp
I SORG Celine Dion fikk følge av sin nærmeste familie til likvaken i Montreal. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Celine Dion (47) var sterkt preget av stunden, under likvaken for hennes avdøde ektemann i Montreal torsdag.

Hundrevis av sørgende kanadiere hadde ifølge Us Weekly møtt opp for å ta farvel med musikkprodusenten Rene Angelil, som var et kjent navn i Canada.

Seremonien i Notre Dame Basilica ble også streamet livet på internett for at også folk utenfor Montreal skulle få ta del i den.

Til tross for sorgen over ektemannen, brukte Celine Dion tid på å snakke med mange av de som hadde møtt opp.

VERDIG FARVEL: Mange hadde møtt opp til Rene Angelils likvake i Montreal. Fredag holdes den offisielle begravelsen. Foto: Epa
VERDIG FARVEL: Mange hadde møtt opp til Rene Angelils likvake i Montreal. Fredag holdes den offisielle begravelsen. Foto: Epa Vis mer

Fredag holdes begravelsen for Rene på samme sted. Også denne vil være mulig for fansen å følge via internett.

Rene, som også var Celines manager og mentor, tapte 14. januar kampen mot lang tids kreftsykdom.

Men selv om Rene var svært syk den siste tiden, så gjorde han sitt beste for at den vanskelige situasjonen skulle bli litt lettere for sin kone.

BLE HEDRET: Utenfor Notre Dame Basilica i Montreal ble Rene Angelil hedret av mange tilhengere. Han var et kjent navn i Canada. Foto: Abaca
BLE HEDRET: Utenfor Notre Dame Basilica i Montreal ble Rene Angelil hedret av mange tilhengere. Han var et kjent navn i Canada. Foto: Abaca Vis mer

- René var sjenerøs nok til å forberede begravelsen sin selv sammen med Céline i løpet av de siste månedene. Han visste ikke når det ville skje, men han ønsket sterkt at alt skulle være ferdig forberedt, forteller Dions stylist og venninne Annie Horth til People.com.

Celine Dion har tidligere avslørt at hun og ektemannen snakket mye om døden etter at han ble rammet av strupekreft for andre gang.

LYKKELIG GIFT: Celine og Rene giftet seg i 1994. Foto: Pa Photos
LYKKELIG GIFT: Celine og Rene giftet seg i 1994. Foto: Pa Photos Vis mer

– René sier til meg at han vil dø i armene mine, og jeg sier «Jeg skal være der. Du kan dø i armene mine», avslørte stjernen før ektemannens død.

– Når noen du elsker faller og trenger hjelp, dét er ikke tiden for å gråte. I ettertid kan man gjøre det, men ikke enda, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Planla sin egen begravelse