- Celine Dion mistet barnet

I august ble graviditeten kjent, ti dager seinere fikk de en trist nyhet.

TRIST NYHET: Celine Dion spontanaborterte bare ti dager etter at nyheten om graviditeten ble kjent. Foto: All Over Press
TRIST NYHET: Celine Dion spontanaborterte bare ti dager etter at nyheten om graviditeten ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I midten av august ble det kjent at Celine Dion (41) og ektemannen Rene Angelil (67) ventet sitt andre barn sammen. Men nå kommer magasinet In Touch Weekly med den triste nyheten om at sangstjernen ikke lenger skal være gravid.

- Hun og ektemannen Rene forsøker fortsatt å få barn, men akkurat nå er hun ikke gravid, sier en kilde nær familien til magasinet.

Seinere onsdag kom også Dions talsperson Francine Chaloult på banen, og bekreftet overfor AFP at paret opplevde en spontanabort bare ti dager etter at graviditeten ble kjent.

Ifølge Chaloult har paret siden forsøkt en gang til å bli gravide uten å lykkes, men skal til New York neste helg for å forsøke med kunstig befruktning på nytt.

Da nyheten om at Dion venter sitt barn nummer to med sin 26 år eldre ektemann, kom det frem at hun ble gravid gjennom kunstig befruktning. Legene skal ha benyttet seg av et av Dions nedfrosne egg fra da hun ble gravid med sitt første barn René-Charles, som nå er 8 år.

- Hun er kjempespent. Man kunne høre at hun lo da hun fikk beskjed om at testen var positiv. Hun var veldig lykkelig, det samme var René. De er begge veldig takknemlige, uttalte Dions lege Dr. Zev Rosenwaks, da han bekreftet nyheten.
 
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: Egget var frosset ned i åtte år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer