GOD STØTTE: Rene Angelil og Celine Dion har vært gift i 21 år. Den siste tiden har vært preget av sykdom. Bildet av paret er tatt i 2013. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Rene Angelil og Celine Dion har vært gift i 21 år. Den siste tiden har vært preget av sykdom. Bildet av paret er tatt i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Celine Dion la ut sjeldne bilder av barna

Den vanligvis svært private sangstjernen åpnet familiealbumet for å hedre sin kreftsyke ektemann.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer valgte Celine Dion å trekke seg tilbake fra rampelyset på ubestemt tid for å ta seg av sin kreftsyke mann René Angélil (74).

Han fikk diagnosen første gang i 1999, og jula 2013 ble han operert for strupekreft.

I mars åpnet den kanadiske sangdivaen seg om den sykdomspregede tilværelsen til familien, som inkluderer parets eldstesønn Rene-Charles (14) og tvillingguttene Eddy og Nelson (4).

- Han kan ikke bruke munnen sin selv. Han kan ikke spise, så jeg mater ham. Han har en slange til mat. Jeg må mate ham tre ganger om dagen. Jeg gjør det selv, så jeg mater både ektemannen min og barna mine, fortalte hun i et følelsesladet TV-intervju med «ABC News».

Saken forsetter under bildet.

KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Her er hyllesten Celine Dion hedret ektemannen med. Foto: www.celinedion.com
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Her er hyllesten Celine Dion hedret ektemannen med. Foto: www.celinedion.com Vis mer

Tilbake på scenen i august

Paret, som giftet seg i 1994, har alltid vernet godt om privatlivet sitt, og det finnes få bilder nye bilder av deres tre barn.

Men sist søndag overrasket Celine Dion fansen med å dele tre koselige bilder, satt sammen som en kollasje, av mennene i sitt liv.

- René, du er den beste faren et barn kan drømme om å ha. Og du er den beste ektemannen en kvinne bare kan håpe å få dele livet sitt med. Du lærer oss om mot, beslutsomhet og integritet. Vi elsker deg så høyt, og mer og mer hver eneste dag.

Det var i anledning farsdagen at den dyktige artisten postet bildet og de fine ordene til ektemannen på sin egen hjemmeside.

I mai avslørte Dion til fansens store glede at hun vil returnere til scenen i Las Vegas igjen 27. august.

- Det var Renés ønske. Familien min vil alltid være førsteprioritet, men fansen min er like viktig for meg. Jeg gleder meg til å opptre igjen for dere alle sammen, og mest av alt til å ha René der sammen med meg, sa hun i en uttalelse, ifølge Hello! magazine.

LES OGSÅ: Her legger stjerneparet ut sitt første bilde sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer