NY HYTTE: Celina Midelfart har brukt fem år på å få ferdig drømmehytten sin i Kragerø sammen med samboeren Tor Olav Trøim.  Foto: Espen Solli/Tor Lindseth
NY HYTTE: Celina Midelfart har brukt fem år på å få ferdig drømmehytten sin i Kragerø sammen med samboeren Tor Olav Trøim. Foto: Espen Solli/Tor Lindseth Vis mer

Celinas svømmebasseng vekker lokal harme

Hyttenabo går hardt ut mot politikerne som ga forretningskvinnen tilatelse til å sprenge i svaberget i Kragerø.

Publisert

SEOGHØR.NO: I juni kunne Se og Hør vise oversiktsbildene av den nye drømmehytten til Celina Midelfart og hennes samboer Tor Olav Trøim i Kragerø.

Fra byggesøknad til ferdigstillelse har Celina brukt over fem år på å realisere drømmen.

Men ikke alle arbeidene har blitt møtt med begistring i nærområdet.

Til Dagbladet Pluss sier en hyttenabo - som ønsker å være anonym - at han reagerer på at lokalpolitikerne har gitt finanskjendisene tilatelse til å sprenge i svaberget for å anlegge et svømmebasseng i kort avstand fra sjøen.

- Folk skal leve her etter oss, derfor synes jeg det alvorlig at de har fått tilatelse til å sprenge seg ned i svaberg for å anlegge basseng, sier hyttenaboen til Dagbladet.

Ifølge Dabladet skal Celina ha fått tilatelse til å anlegge bassenget på et område hvor det sto en platting, fordi grunnen her allerede var planert.

Se vår tidligere oversiktsvideo fra Celinas hyttetomt her:

Fylkesmannen i Telemark skal ha vært kritisk til at det ble gitt tilatelse, men fant ikke hjemmel i reguleringsplanen fra 1978 til å motsette seg inngrepet.

- Forholdt seg til gjeldende reguleringsplan

HYTTELUKSUS: Tor Olav Trøim og Celina Midelfart har i tillegg til bassenget en privat strandlinje på flere hundre meter på sin nye hyttetomt i Kragerø. Her er de fotografert sammen i Stockholm ved en tidligere anledning. Foto: NTB scanpix
HYTTELUKSUS: Tor Olav Trøim og Celina Midelfart har i tillegg til bassenget en privat strandlinje på flere hundre meter på sin nye hyttetomt i Kragerø. Her er de fotografert sammen i Stockholm ved en tidligere anledning. Foto: NTB scanpix Vis mer

I en uttalelse til Dagbladet sier Celina at hun kun har forholdt seg til gjeldende bestemmelser.

«Min egen byggesak fra 2010 er behandlet og godkjent på ordinært vis. Kommunen ved bygningsrådet, Fylkesmannen og jeg har forholdt oss til gjeldende reguleringsplan. Hvorvidt den er moden for endring opplever jeg som et tema for den enkelte kommune og politikerne, ikke meg som privatperson», skriver hun i en e-post.

Solrik tomt

Se og Hør skrev i juni at da Celina kjøpte landstedet på Portør for 21,5 millioner kroner i 2007, ble eiendommen omtalt som «markedets råeste».

Her er det sol fra morgen til kveld.

Den 15 mål store tomta på Kolstangen på Portør i Kragerø kommune har en egen privat strandlinje på flere hundre meter, og en større båtbrygge som ligger skjermet for vær og vind i en lun vik

LES OGSÅ: Slik blir Celinas drømmehytte

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer