- Celina Midelfart er gravid

Den norske finanskjendisen skal være halvveis inn i svangerskapet.

TAUS: - Celina Midelfart ber om forståelse for at hun har valgt å forbeholde sine kommentarer i det offentlige rom til forhold som følger direkte av hennes forretningsvirksomhet, skriver Celinas sekretær i Midelfart Holding, Olga Hojem, i en e-post ti Foto: SCANPIX
TAUS: - Celina Midelfart ber om forståelse for at hun har valgt å forbeholde sine kommentarer i det offentlige rom til forhold som følger direkte av hennes forretningsvirksomhet, skriver Celinas sekretær i Midelfart Holding, Olga Hojem, i en e-post ti Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2009 kunne Seher.no avsløre at den norske finanskjendisen Celina Midelfart (38) hadde forlovet seg med sin kjære Tor Olav Trøim (48). Nå skal paret bli foreldre, ifølge Se og Hør.

38-åringen skal være halvveis inn svangerskapet. Kosmetikkdronningen er nemlig cirka fem og en halv måned på vei, skriver Se og Hør, som har fått nyheten bekreftet fra flere kilder.

- Takk så mye for hyggelig henvendelse. Celina Midelfart ber om forståelse for at hun har valgt å forbeholde sine kommentarer i det offentlige rom til forhold som følger direkte av hennes forretningsvirksomhet, skriver Celinas sekretær i Midelfart Holding, Olga Hojem, i en e-post til Se og Hør.

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim skal ha blitt kjærester høsten 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke sove om natten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer