BRYLLUPSGJESTER: Forretningskvinnen Celina Midelfart ankom Stockholm fredag ettermiddag med sin rådyre Hermés "Birkin"-veske i krokodilleskinn over armen. Danske kronprinsesse Mary har den samme vesken - bare med gullfarget metall.  Foto: NTBscanpix/Se og Hør/All Over Press
BRYLLUPSGJESTER: Forretningskvinnen Celina Midelfart ankom Stockholm fredag ettermiddag med sin rådyre Hermés "Birkin"-veske i krokodilleskinn over armen. Danske kronprinsesse Mary har den samme vesken - bare med gullfarget metall. Foto: NTBscanpix/Se og Hør/All Over PressVis mer

Celina har samme veske som Mary

Prislappen er utrolige 265 000 kroner!

STOCKHOLM/OSLO (SEOGHØR.NO): Lørdag er det klart for prinsessebryllup i Sverige, og de celebre gjestene har allerede begynt å strømme til Stockholm. Blant mange kongelige gjester, finner man også norske Celina Midelfart (40).
 
Næringslivstoppen kom til Grand Hotel i den svenske hovedstaden med en av verdens mest eksklusive vesker på armen - en «Birkin»-veske i krokodilleskinn fra motehuset Hermès til den nette sum av 265 000 kroner! Minmote.no var de første til å omtale luksustilbehøret.

 Seoghør.no kan nå avsløre at Celina ikke er den eneste av bryllupsgjestene som sitter på denne godbiten. Danske kronprinsesse Mary har nesten helt maken veske - bare metallet i låsen skiller dem. Mens Celina har sølv, har kronprinsessen valgt gull.

- Jeg gleder meg veldig til bryllup, sier velkledde Celina til Seoghør.no. 

Resten av hennes eksklusive antrekk bestod av en lyseblå smokingjakke, lyse jeans og leopardmønstrede ankelstøvletter til 4400 kroner fra motehuset Azzedine Alaïa. Celinas solbriller er fra Bottega Veneta og koster rundt 5000 kroner.
 
Også kronprinsesse Mette-Marit, kronprinsesse Victoria og helgens brud, prinsesse Madeleine, har «Birkin»-veske, dog i enklere utgaver.
 
Ventelistene på denne type vesker er svært lange, og den leveres tidligst ett år etter bestilling. Veskene koster fra 54 000 kr, men du kan også få dem opp i det man må kalle astronomiske summer.

– Ønsker du en veske i krokodilleskinn med diamanter i låsen, koster den 1,3 millioner kroner, forteller en ansatt hos Hermès til Se og Hør.

HER KAN DU SE ALLE VÅRE SAKER PÅ PRINSESSE-BRYLLUPET