UHELDIG PÅ FJELLET: Celina Midelfart falt stygt i alpinbakken da hun besøkte Norefjell i helgen. Foto: SCANPIX
UHELDIG PÅ FJELLET: Celina Midelfart falt stygt i alpinbakken da hun besøkte Norefjell i helgen. Foto: SCANPIX Vis mer

Celina falt stygt i alpinbakken

Sjokkerte øyenvitner så Celina Midelfart falle stygt da hun var på fjellet i helgen.

SEHER.NO: Celina Midelfarts tur i alpinbakken på Norefjell lørdag ettermiddag endte brått etter at en av skiene hennes hadde løsnet fra bindingen.

Ifølge øyenvitner skal forretningskvinnen (35), som eier leilighet på Norefjell, ha vært på full fart ned den ene svarte løypa i skianlegget, da ulykken inntraff. Den ene skien løsnet, noe som førte til at Celina mistet kontroll - føk rett ut av løypa, og inn i skogen på venstre hånd. 

Øyenvitnene omtaler fallet som svært dramatisk, og forretningskvinnen skal ha vært svært opprørt og i sjokk da helsepersonell kom til stedet. Celina, som betegnes som en meget dyktig og erfaren skiløper, skal også ha fått beskjed om å holde seg rolig i frykt av mulige rygg og nakkeskader.  

Ringerike Sykehus bekrefter at Celina Midelfart besøkte sykehuset i løpet av helgen.

- Midelfart var innom her i helgen. Men skadeomfanget og graden av alvorlighet vil jeg ikke uttale meg om, sier en ansatt ved sykehuset til Seher.no.

Celina skal ha vært på ski med sin niese, samt kjæresten, Tor Olav Trøim, da hendelsen inntraff. Disse skal også ha vært tydelig opprørte da de var vitner til det stygge fallet. Trøim, som omtales som John Fredriksens høyre hånd, skal ha skjermet kjæresten fra nysgjerrige tilskuere.

En person som står Celina Midelfart svært nær forteller til Seher.no at det til alt hell går bra med ulykkesfuglen. Personen vil ikke kommentere ulykken ytterligere.

Heller ikke Celinas kjæreste, Tor Olav Trøim, ønsker å utype Sehers opplysninger.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Celina Midelfart selv.

LES OGSÅ: Celina: - Jeg er dritsexy


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.