NØT LIVET VED MIDDELHAVET: Celina Midelfart har vært på ferie med sin venninne Victoria Silvstedt. Her er Celina fotografert ved en tidigere anledning. Foto: NTB scanpix
NØT LIVET VED MIDDELHAVET: Celina Midelfart har vært på ferie med sin venninne Victoria Silvstedt. Her er Celina fotografert ved en tidigere anledning. Foto: NTB scanpixVis mer

Celina dro på bikinitur med Hollywood-stjerne

Den norske finanskjendisen nøt livet på den franske rivieraen med sin gode venninne.

SEOGHØR.NO: Kosmetikkdronningen Celina Midelfart (43) og realitystjernen Victoria Silvstedt (41) dyrker sitt nære og varme vennskap.

Nylig kunne de to smellvakre og veldreide forretningskvinnene nyte jetsett-livet sammen på Den franske rivieraen.

Den tidligere svenske Playboy-modellen la ut et super sexy bilde av seg selv og Celina på sin åpne Instagram-konto.

Sexy bikini

De to venninnene poserer smilende i lekre badedrakter på det spektakulære luksus-hotellet Hotel du Cap- Eden-Roc i Antibes.

Sunday Funday with my favourite blond #celinamiddelfart

A photo posted by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) on

Da Celina åpnet skjønnhetssalongen BeOne i Oslo for syv år siden kom Silvstedt for å kaste glans over seansen.

Til Se og Hør uttrykte hun den gang stor beundring for sin norske venninne:

Utrolig morsom

- Celina er mitt største forbilde. Hun er intelligent, positiv, vakker, intensiv og festlig. Dessuten er hun full av energi og utrolig morsom å være sammen med.

Norges mest berømte forretningskvinne har i flere år omgitt seg med en krets av flotte og sexy kjendisvenninner.

ELSKER LIVET I FRANKRIKE: Victoria Silvstedt har i en årrekke feriert på Frankrikes Middelhavskyst. Her er hun i Saint Tropez i midten av september. Foto: Splash News
ELSKER LIVET I FRANKRIKE: Victoria Silvstedt har i en årrekke feriert på Frankrikes Middelhavskyst. Her er hun i Saint Tropez i midten av september. Foto: Splash News Vis mer

Fant tonen

I 2005 kunne Se og Hør bringe eksklusive bilder av Celina i bikiniparty - sammen med den tidligere Spice-Girlsstjernen Victoria Beckham på luksusyachten til den italienske super-designeren Roberto Cavalli.

De to skjønnhetene fant tonen umiddelbart og ble raskt venninner.

Ombord i den gedigne yachten var også en annen partydronning, svenske Camilla Olsson. Etter det Se og Hør erfarer var det hun som hadde sørget for at Celina ble invitert ombord. Hun skal nemlig være en nær venn av Cavalli.

I Madeleines bryllup

I tillegg til at Camilla i mange år har vært nær venninne med Victoria Silvstedt, er hun også bestis med prinsesse Madeleine.

Etter det Se og Hør erfarer var det nettopp Camilla som sørget for at Celina Midelfart fikk innpass i den svenske kongefamilien. Den norske business kvinnen var gjest da Madde giftet seg for tre år siden. Venn med Trump. Celina og Camilla Olsson skal ha blitt kjent da den norske kosmetikkarvingen studerte i New York på 90-tallet.

I den amerikanske metropolen er den svenske jetsett-jenta et kjent ansikt på de fleste internasjonale kjendis- og sosietetsfester av betydning. Både hun og Celina var nære venner av milliardæren og presidentkandidaten Donald Trump.

Det har ikke lyktes Se og Hør å få noen kommentar fra Celine Midelfart.

LES OGSÅ: Slik blir Celinas drømmehytte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.