Celebre rekorder

Madonna har fått en, Janet har fått to, Sigourney beholder sin og Britney Spears har mistet alle tre.

LEGENDE: Ikke bare er han udødelig, han er også en av de høyeste i Hollywood. Foto: Filmweb
LEGENDE: Ikke bare er han udødelig, han er også en av de høyeste i Hollywood. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det handler om topplasseringer i Guiness rekordbok 2007.

Veteranstatus til tross, Madonna har overtatt Britney Spears’ første plassering i rekordboka og innehar nå rekorden for beste årslønn for en kvinnelig sanger. Topplønna ble bokført for 2004 og var på rundt 350 millioner kroner.

Jude Law gjør som Britney! Se hva her!

Selv om media fremdeles ynder å omtale Britneys privatliv, har hun mistet rekord nummer to og tre også, de som dreier seg om internettsøk.

Fram til Janet Jacksons uhell med antrekket på scenen, var nemlig en av Britney Spears eskapader tidenes mest etterspurte enkelthendelse på søkesiden til Google. Etter det TV-sendte puppestuntet fikk kringkasteren den høyeste boten som noensinne er gitt for regelbrudd på lufta, noe som indirekte ga Jackson den tvilsomme æren av å stå bak en rekord til i boka.

Janets kjæreste elsket valkene hennes.

Inntil 2005 hadde Britney Spears også Google-rekorden på verdens mest etterspurte person, men også den tittelen har hun mistet. Ny rekordholder er Brad Pitt, som fikk enorme mediedekning og interesse fra publikum i 2005.

Skuespilleren Nicole Kidman har verdensrekorden for lønn per minutt etter at hun tjente rundt 24 millioner kroner i minuttet for en fire minutter lang reklamefilm for parfymen Chanel No.5. Verdens best betalte TV-fjes er fremdeles Oprah Winfrey, mens U2 ikke uventet var rockebandet som tjente mest penger I 2005.

Nicole offer for biografi!


Og hvis noen lurer på hvem som er høyest i Hollywood, så deler Clint Eastwood, Vince Vaughn og Christopher Lee den rekorden, med 194 centimeter hver.

De høyeste damene er Sigourney Weaver, Brigitte Neilsen og Geena Davis som alle måler 182 centimeter på strømpelesten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer