Cecilie Skog har kjøpt millionvilla i Oslo

Polfareren og forloveden Aleksander Gamme får marka - og Cecilies storesøster - som nærmeste naboer.

FLYTTER MED FAMILIEN: I ukens Se og Hør kan du lese om millionvillaen som Cecilie Skog og Aleksander Gamme nylig skal ha kjøpt sammen i landlige omgivelser på Oslos østkant. Før jul ble paret foreldre for første gang.  Foto: NTB scanpix
FLYTTER MED FAMILIEN: I ukens Se og Hør kan du lese om millionvillaen som Cecilie Skog og Aleksander Gamme nylig skal ha kjøpt sammen i landlige omgivelser på Oslos østkant. Før jul ble paret foreldre for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før jul ble eventyrer og programleder Cecilie Skog (40) mamma for første gang, da hun og forloveden Aleksander Gamme (38) fikk datteren Vilja (4 mnd).

Etter familieforøkelsen har «Drømmeturen»-paret investert i en svært romslig villa i millionklassen på Østensjø i Oslo.

Ifølge Se og Hørs kilder skal Cecilie og Aleksander ha punget ut med hele 10 millioner kroner for eneboligen, rundt 1,6 millioner kroner over verditakst.

Men det er kanskje ikke så rart at det turglade paret strakte seg langt for å sikre seg drømmeboligen nær Østmarka, som byr på flere flotte turområder. Nærmeste nabo er dessuten Cecilies storesøster Monica Skog Ravn (43).

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du se bilde av og lese alle detaljer om det nye drømmehuset til Cecilie Skog og forloveden, i tillegg til mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du se bilde av og lese alle detaljer om det nye drømmehuset til Cecilie Skog og forloveden, i tillegg til mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Les mer om Cecilie og Aleksanders nye drømmebolig i ukens Se og Hør, som er i salg nå!

Eiendomsmegler Christian Stenerud i Privatmegleren bekrefter at det er kjendisparet som nå står som eiere av den 18 år gamle villaen på 254 kvadratmeter.

Finner ro i naturen

Å ha flere turmuligheter like utenfor inngangsdøren, er utvilsomt noe Cecilie Skog kan sette pris på. I januar fortalte den anerkjente ekspedisjonsfareren at hun føler at hun fikser hverdagen når hun er på tur.

- På tur behøver jeg ikke å bekymre meg over noen jeg har glemt å ringe, meldinger jeg ikke har besvart eller parkeringsplasser jeg ikke finner. På tur bryr jeg meg ikke om forfengelighet eller hvordan jeg ser ut, bare kroppen virker, fortalte hun til Kamille dengang.

Saken fortsetter under bildet.

GODE KOLLEGER: I TV 2-programmet «Tjukken & Lillemor» kom Truls Svendsen og Cecilie Skog tett på hverandre. Nå er grønlandsfarerne Gullruten-nominert. Foto: TV 2
GODE KOLLEGER: I TV 2-programmet «Tjukken & Lillemor» kom Truls Svendsen og Cecilie Skog tett på hverandre. Nå er grønlandsfarerne Gullruten-nominert. Foto: TV 2 Vis mer

Den sporty 40-åringen, som sammen med komiker Truls Svendsen (42) er Gullruten-nominert for TV 2-programmet «Tjukken & Lillemor», var gravid sist hun var på polekspedisjon. Svangerskapet hindret henne imidlertid ikke i å dra med seg Svendsen på ski over Grønland.

- Jeg var seks uker på vei da turen startet. Og for å si det sånn, så er ikke akkurat det noe jeg vil anbefale til førstegangs gravide, innrømmet hun overfor Her og Nå før jul.

Få et muntert gjensyn med Cecilie og Truls i teltet på Grønland:

Som relativt fersk ettbarnsmor av det svært spreke slaget, er det sikkert midt i blinken for Cecilie Skog å kunne kombinere familie- og turliv ved markagrensen.

Cecilie og Aleksander forlovet seg sommeren 2014, etter å ha vært kjærester noen måneder og gode venner i flere år.

- Det å jobbe med forloveden har vi ikke prøvd ennå, fordi det er så nytt. Men det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, sa Aleksander Gamme til Seoghør.no i august i fjor.

Se det flotte paret snakke om «Drømmeturen» - og om forholdet sitt:

LES OGSÅ: Kate og William overrasket fansen utenfor fødestua

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer