SINGEL: Cecilie Skog er singel igjen, etter at forholdet til turkameraten Ryan Walters tok slutt. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
SINGEL: Cecilie Skog er singel igjen, etter at forholdet til turkameraten Ryan Walters tok slutt. Foto: Geir Egil Skog, Se og HørVis mer

Cecilie Skog er singel igjen

Har brutt med turkameraten.

TV-DELTAGER: I 2010 var Skog deltager i Skal vi danse på TV 2. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
TV-DELTAGER: I 2010 var Skog deltager i Skal vi danse på TV 2. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2011 ble polfarer og TV-programleder Cecilie Skog (39) sammen med turkameraten Ryan Walters (40) fra USA.

Nå har forholdet tatt slutt. Det bekrefter Skog selv til KK.

Skog og Walters skal fortsatt være gode venner etter bruddet, og Cecilie har den siste tiden jobbet med sesong to av programmet «Drømmeturen».

- Jeg er nesten skummelt rolig, eller det var kanskje å ta i. Jeg er veldig tilfreds med livet nå, sier hun til bladet.

Det var først i desember 2011 hun bekreftet forholdet til amerikaneren, etter mer enn et år med kjærestespekulasjoner.

- Jeg har fått kjæreste igjen. Og jeg har det veldig bra. Han er høy, mørk og mystisk. Han er trygg på seg selv, og ser deg rett i øynene. Ryan har en fantastisk evne til tilstedeværelse, sa hun den gangen til bladet Alt for damene.

I 2008 opplevde Skog sitt livs verste mareritt da hun i 2008 var øyenvitne til at ektemannen Rolf Bae omkom, etter å ha blitt tatt av isras på den afrikanske fjelltoppen K2.

Halvannet år senere skrev Cecilie og Ryan internasjonal polarhistorie da de som første par krysset Antarktis ved hjelp av bare rå muskelkraft på ski. Ryan og Cecilie var selvforsynte på den 1800 kilometer lange turen, som varte i 70 døgn og kostet Ryan over 13 kilo. Turen var ifølge nettsiden Travel Explorations opprinnelig Rolfs drøm – som Cecilie og Ryan til slutt oppfylte.

KK.no kan du lese hele intervjuet med Cecilie Skog.

LES OGSÅ: Skjulte forholdet i et år