Cecilie Skog er gravid

Ved juletider blir eventyreren mamma for første gang.

BLIR FORELDRE: Cecilie Skog venter barn med kjæresten Aleksander Gamme. Her fra NRKs høstlansering i fjor høst. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Cecilie Skog venter barn med kjæresten Aleksander Gamme. Her fra NRKs høstlansering i fjor høst. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Eventyrer og TV-personlighet Cecilie Skog (39) venter sitt første barn med polfarer-kjæresten Aleksander Gamme, skriver VG Helg.

De to har vært nære venner i flere år, men det var ikke før tidligere i år at de to ble kjærester. I desember kommer parets kjærlighetsbarn.

- Babyen satt rett i sikringsboksen på første forsøk, forteller Cecilie til VG Helg.

Nye hverdagsrutiner skremmer ikke pappa Aleksander:

- Det kan godt hende vi finner de største øyeblikkene heretter med å være en liten kjernefamilie på Torshov. Vi har ikke noe å bevise for noen, og vi trenger ikke gå å tråkke i egne gamle spor. Jeg synes det kan være skremmende hyggelig å bake pizza en fredag kveld. Men jeg tror nok vi kommer til å ha hele spillet, livet og hverdagen åpen.

SAMMEN PÅ JOBB OG PRIVAT: Cecilie Skog og Aleksander Gamme hjelper folk med å realisere drømmeturene sine i NRK-programmet «Drømmeturen». Ny sesong starter til høsten. Foto: Odd Arne Olderbakk / NRK
SAMMEN PÅ JOBB OG PRIVAT: Cecilie Skog og Aleksander Gamme hjelper folk med å realisere drømmeturene sine i NRK-programmet «Drømmeturen». Ny sesong starter til høsten. Foto: Odd Arne Olderbakk / NRK Vis mer

Paret har tidligere vært å se sammen som programledere for NRK-serien «Drømmeturen», og til høsten starter en ny sesong av det populære programmet.

I 2010 var det flotte 39-åringen fra Ålesund med i TV 2-programmet «Skal vi danse», men måtte trekke seg på grunn av et ribbeinsbrudd. Til Seoghør.no fortalte hun den gang at hun burde ha trukket seg tidligere:

- Ja, det var det jeg tenkte. Man møter jo opp på jobb, man har arbeidsmoral. Jeg tenkte at jeg skulle møte opp og danse den siste dansen, men så ble vi stemt videre hver gang. Det er hyggelig, men til slutt ble det nok. Jeg orket ikke å ta mer smertestillende, jeg hadde bare lyst til å ha en pause.

LES OGSÅ: Skjulte forholdet i et år?