BLE HACKET: Cecilie Skog opplevde denne uken å få sine profiler på Facebook og Instagram hacket. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BLE HACKET: Cecilie Skog opplevde denne uken å få sine profiler på Facebook og Instagram hacket. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Cecilie Skog er blitt hacket

- Invaderende og fryktelig irriterende.

Publisert

Eventyrer og TV-profil Cecilie Skog (45) har blitt hacket og har mistet tilgangen til både Instagram og Facebook, skriver VG fredag morgen.

Ifølge avisen skal tv-profilen ha oppdaget at noe var galt allerede mandag, og hun forteller at hun synes det er ille med tanke på alle følgerne hun har.

- Jeg opplever det som invaderende, fryktelig irriterende og tidkrevende. Jeg får henvendelser fra folk som ikke kommer inn på mine sider. Dessuten er det viktig for meg å få sagt fra om at kommer det noe fra «meg» fra disse kanalene, er det ikke fra meg, sier hun.

Videre forklarer eventyreren at det er Instagram-profilen hun har hatt mest glede av i sosiale medier.

- (...) Det har vært en fin kilde for meg å oppdatere litt om hva jeg holder på med og inspirasjonskilde for meg i forhold til for eksempel friluftsliv. Men jeg har fått et tips om at det er en profil hvor det ser ut som vedkommende har overtatt de fleste av mine følgere, sier Skog.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes komme i kontakt med Cecilie Skog i denne saken.

Turentusiast

Cecilie Skog er kjent for sine turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen, og har figurert i en rekke tv-programmer. Hun er utdannet sykepleier, og har studert friluftsliv ved Høgskulen i Volda.

I forbindelse med NRK-høstlansering intervjues Cecilie Skog og Alexander Gramme i forbindelse med lansering av programmet "Drømmeturen". De snakker også om hvordan det er å jobbe sammen som kjærester og hvordan det blir å få barn. Vis mer

Privat har hun døtrene Vilja og Vega sammen med eventyrer Aleksander Gamme (43).

I februar i år ble det kjent at paret hadde gått fra hverandre, men har beholdt vennskapet og samarbeider svært godt i hverdagen.

- Vi er to fremdeles, sa hun til Se og Hør tidligere i år, og la til at hun mest av alt følte seg som tobarnsmamma, ikke singel.

LES OGSÅ: - Mistet fullstendig kontrollen i øyeblikket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer