BABYLYKKE: Aleksander Gamme og Cecilie Skog har blitt foreldre igjen. De har datteren Vilja fra før.  Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Aleksander Gamme og Cecilie Skog har blitt foreldre igjen. De har datteren Vilja fra før. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Cecilie Skog ble mamma på sin egen bursdag

- Den perfekte bursdagsgaven til mor - et nytt lite mikrovidunder, deler den stolte pappaen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mars kom den gledelige nyheten om at eventyrerparet Cecilie Skog (42) og Aleksander Gamme (39) skulle bli foreldre for andre gang.

Nå er ventetiden over. Det avslørte hun på sin Instagram-konto onsdag. 

«Lille vidunder, store mirakel. Enorm lykke», skriver hun til et bilde av paret sammen med sitt nye familiemedlem.

Datteren, som har fått navnet Vega, ble født på Cecilies bursdag!

Den stolte faren delte også den gledelige nyheten på Instagram, med et bilde av den nyfødte babyen.

«Den perfekte bursdagsgaven til mor - et nytt lite mikrovidunder. Velkommen til verden Vega! Du er nesten like fortryllende som din mor!», skrev han til bildet.

Mens Cecilie hele tiden har visst hvilket kjønn barnet ble, så ønsket kjæresten å få det som en overraskelse under fødselen.

- Jeg vil ikke vite hvilket kjønn det er, det er nemlig så utrolig festlig å se hvor sprekkferdig Cecilie blir - hun har så lyst til å fortelle det, sa Aleksander nylig til Her og Nå.

Paret har fra før av datteren Vilja (1½) som nå har blitt stolt storesøster.

Se det flotte paret snakke om forholdet sitt i videoen nedenfor:

Vennskap ble kjærlighet

Cecilie og Aleksander forlovet seg sommeren 2014, etter å ha vært kjærester noen måneder og gode venner i flere år.

- Det å jobbe med forloveden har vi ikke prøvd ennå, fordi det er så nytt. Men det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, har Aleksander Gamme fortalt til Seoghør.no.

Cecilie og Aleksander har tidligere vært å se sammen som programledere for NRK-serien «Drømmeturen».

I april i fjor avslørte Se og Hør at duoen hadde kjøpt seg en millionvilla nær Østmarka i Oslo.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIGE: Alexander Gamme og Cecilie Skog forelsket seg under innspillingen av TV-serien «Drømmeturen» som gikk på NRK.  Foto: Odd Arne Olderbakk/NRK
LYKKELIGE: Alexander Gamme og Cecilie Skog forelsket seg under innspillingen av TV-serien «Drømmeturen» som gikk på NRK. Foto: Odd Arne Olderbakk/NRK Vis mer

Sporty foreldre

Paret har allerede hatt med seg datteren Vilja rundt på flere turer rundt omkring i naturskjønne Norge. I mai i fjor hadde de også med den vesle datteren med til Bergen.

Det var under prisutdelingen «Gullruten» i 2015 at Skog avslørte overfor Se og Hør at hun muligens ville ta med den da fem måneder gamle tulla på nachspiel etter utdelingen.

- Hun sover jo stor sett på natta, så det kan hende hun kan være med på nachspiel. Vi får se, sa Cecilie til Se og Hør.

Og ganske riktig: Da årets gjeve TV-priser var delt ut, kom Cecilie og Aleksander med den skjønne datteren i barnevogn til nachspielet.

VENNSKAPET UTVIKLET SEG: Cecilie og Aleksander forlovet seg sommeren 2014. Da hadde de vært et par i kun noen måneder, men gode venner i flere år. Foto: Morten Eik
VENNSKAPET UTVIKLET SEG: Cecilie og Aleksander forlovet seg sommeren 2014. Da hadde de vært et par i kun noen måneder, men gode venner i flere år. Foto: Morten Eik Vis mer

LES OGSÅ: Megan Fox ble mamma igjen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer