- Cecilie er en fantastisk mor

Eventyrerparet Aleksander Gamme og Cecilie Skog har allerede hatt med datteren (5 mnd.) på tur.

ELSKER FAMILIELIVET: TV-profilene og eventyrerne Cecilie Skog og Aleksander Gamme ble foreldre for første gang for knappe fem måneder siden. Allerede har de tatt med datteren sin ut på tur, og Aleksander skryter uhemmet av forlovedens evner som mor.
ELSKER FAMILIELIVET: TV-profilene og eventyrerne Cecilie Skog og Aleksander Gamme ble foreldre for første gang for knappe fem måneder siden. Allerede har de tatt med datteren sin ut på tur, og Aleksander skryter uhemmet av forlovedens evner som mor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fem måneder har gått siden eventyrerne Cecilie Skog (40) og Aleksander Gamme (38) fikk datteren Vilja.

Allerede nå er den lille familien i gang med innspillingen av NRK-serien «Familiefryd», der de skal lære å seile.

Til VG forteller Gamme, som også er aktuell med turboka «12 eventyr og et spøkelse», at verdiene hans har endret seg etter at han ble far.

- Med Cecilie og Vilja har livet mitt fått en gyllen ramme. Jeg har vært heldig. Slik som jeg har levd, har jeg aldri sett på det som en selvfølge at jeg skulle få familie. Cecilie er en fantastisk mor. Hverdagen kunne vært et fullstendig kaos, men takket være henne, er den ikke det, sier den erfarne eventyreren rosende til VG.

Saken fortsetter under bildet.

Elsker papparollen

Ekspedisjoner av ulike og utfordrende slag har vært en del av livene til Aleksander og forloveden Cecilie i en årrekke. Da Gullruten-nominerte Cecilie tok med seg komiker Truls Svendsen (42) på ski over Grønland for TV 2-serien «Tjukken og Lillemor», var hun allerede gravid.

Parets ferske foreldreroller har ikke hindret dem i å ta med datteren på klatring i Frankrike. Men 38-åringe Aleksander er ferdig med 200 reisedøgn i året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer