- Cecilie er en fantastisk mor

Eventyrerparet Aleksander Gamme og Cecilie Skog har allerede hatt med datteren (5 mnd.) på tur.

ELSKER FAMILIELIVET: TV-profilene og eventyrerne Cecilie Skog og Aleksander Gamme ble foreldre for første gang for knappe fem måneder siden. Allerede har de tatt med datteren sin ut på tur, og Aleksander skryter uhemmet av forlovedens evner som mor.
ELSKER FAMILIELIVET: TV-profilene og eventyrerne Cecilie Skog og Aleksander Gamme ble foreldre for første gang for knappe fem måneder siden. Allerede har de tatt med datteren sin ut på tur, og Aleksander skryter uhemmet av forlovedens evner som mor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fem måneder har gått siden eventyrerne Cecilie Skog (40) og Aleksander Gamme (38) fikk datteren Vilja.

Allerede nå er den lille familien i gang med innspillingen av NRK-serien «Familiefryd», der de skal lære å seile.

Til VG forteller Gamme, som også er aktuell med turboka «12 eventyr og et spøkelse», at verdiene hans har endret seg etter at han ble far.

- Med Cecilie og Vilja har livet mitt fått en gyllen ramme. Jeg har vært heldig. Slik som jeg har levd, har jeg aldri sett på det som en selvfølge at jeg skulle få familie. Cecilie er en fantastisk mor. Hverdagen kunne vært et fullstendig kaos, men takket være henne, er den ikke det, sier den erfarne eventyreren rosende til VG.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID OVER GRØNLAND: Da Cecilie Skog spilte inn «Tjukken og Lillemor» sammen med komiker Truls Svendsen (t.h), var hun allerede gravid. TV 2-serien ble en seersuksess i vinter. Foto: TV 2
GRAVID OVER GRØNLAND: Da Cecilie Skog spilte inn «Tjukken og Lillemor» sammen med komiker Truls Svendsen (t.h), var hun allerede gravid. TV 2-serien ble en seersuksess i vinter. Foto: TV 2 Vis mer

Elsker papparollen

Ekspedisjoner av ulike og utfordrende slag har vært en del av livene til Aleksander og forloveden Cecilie i en årrekke. Da Gullruten-nominerte Cecilie tok med seg komiker Truls Svendsen (42) på ski over Grønland for TV 2-serien «Tjukken og Lillemor», var hun allerede gravid.

Parets ferske foreldreroller har ikke hindret dem i å ta med datteren på klatring i Frankrike. Men 38-åringe Aleksander er ferdig med 200 reisedøgn i året.

- Jeg setter mer pris på de små øyeblikkene. Det er hysterisk morsomt å være pappa, understreker ettbarnsfaren til VG.

Han og Cecilie Skog, som lørdag kveld er klare for TV-prisutdelingen «Gullruten» i Bergen, kjøpte seg nylig en villa ved grensen til Østmarka i Oslo. Der kan de to og datteren sikkert få mange fine turer sammen, når de ikke reiser til fjernere strøk.

Saken fortsetter under bildet.

TV-FAVORITT: I mars ble Cecilie Skog (midten) annonsert som Gullruten-nominert i kategorien «Beste kvinnlige programleder», sammen med Ingunn Solheim og Helene Sandvig (t.h). Foto: NTB scanpix
TV-FAVORITT: I mars ble Cecilie Skog (midten) annonsert som Gullruten-nominert i kategorien «Beste kvinnlige programleder», sammen med Ingunn Solheim og Helene Sandvig (t.h). Foto: NTB scanpix Vis mer

Det sporty paret, som har ledet «Drømmeturen» sammen på NRK, forlovet seg sommeren 2014, etter å ha vært kjærester noen måneder og gode venner i flere år.

- Det å jobbe med forloveden har vi ikke prøvd ennå, fordi det er så nytt. Men det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, sa Aleksander Gamme til Seoghør.no i august i fjor.

Se det flotte paret snakke om «Drømmeturen» - og om forholdet sitt til Seoghør.no:

LES OGSÅ: Se hvem som skal spille i det kongelige bryllupet!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer