HJEMME I NORGE: Cecilie Brækhus har hvilt en ukes tid etter storkampen mot franske Anne-Sophie Mathis. Men flørting det har hun verken tid til eller erfaring med.  Foto: NTB scanpix
HJEMME I NORGE: Cecilie Brækhus har hvilt en ukes tid etter storkampen mot franske Anne-Sophie Mathis. Men flørting det har hun verken tid til eller erfaring med. Foto: NTB scanpixVis mer

Cecilia Brækhus: - Jeg kan ikke flørte

Det er ikke bare boksingen som stikker kjepper i hjulene for den norske idrettsstjernen på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: I starten av oktober bokset Cecilia Brækhus (35) seg til seier for første gang på hjemmebane. 

Men i en hektisk bokse-hverdag er det ikke mye tid til kjærlighet for Brækhus. Men det er ikke bare idretten som setter en stopper for kjærlighetslivet. 

Til Dagbladet forteller nemlig Cecilia at hun er dårlig til å flørte. 

- Det er noe jeg er skikkelig dårlig på. Det er å flørte. Jeg bare kan det ikke. Det er vel sånn med meg også, at jeg må være dårlig på noe. Og det er definitivt å flørte med en annen gutt, forteller hun åpenhjertig. 

Liker å pynte seg

Proffbokser Cecilia Brækhus slår ofte fra seg i ringen, men selv om hun holder på med en barsk sport, liker hun også å pynte seg. Det fortalte hun under Cosmo Beauty Awards i 2012. 

- Jeg har ordnet og sminket meg. Dette er en helt annen verden enn den jeg vanligvis lever i. Det er fantastisk for meg å komme litt ut av treningssenteret. Vanligvis er vi i bokselokalene som er så uglamorøse som det kan få blitt, sa Brækhus til Seoghør.no den gang. 

Saken fortsetter under bildet. 

LIKER Å PYNTE SEG: Selv om Cecilia Brækhus er en barsk dame liker hun også å pynte seg. Her på  Moods of Norway sin motevisning på Chateau Neuf i Oslo i 2014.  Foto: NTB scanpix
LIKER Å PYNTE SEG: Selv om Cecilia Brækhus er en barsk dame liker hun også å pynte seg. Her på Moods of Norway sin motevisning på Chateau Neuf i Oslo i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

Satsingen har kostet 

I 2014 innrømmet Cecilia at de siste årenes proffsatsing har gått ut over det sosiale livet hennes, og at hun er kjempedårlig til å holde kontakten med vennene sine. 

De har ikke forstått hvorfor Cecilia har brukt så mye tid på boksingen. 

- Jeg har selvfølgelig mistet noen venner på grunn av boksingen, men de jeg har skal jeg ta utrolig godt vare på framover, for de har jeg neglisjert. Men jeg håper de vet hvor mye jeg setter pris på dem. 

- Jeg kan ikke drive og unnskylde meg for jobben jeg gjør. Man har de vennene som løfter deg opp og gir deg masse positivitet og energi, sa Brækhus den gang til Dagbladet. 

Saken fortsetter under bildet.

I aksjon:  Cecilia Brækhus (th) vant over Anne-Sophie Mathis fra Frankrike i den historiske VM-kampen i weltervekt-klassen under sin første kamp i Norge i Oslo Spektrum 01. Oktober. Proffboksing har vært forbudt i Norge siden 1981. 
 Foto: NTB scanpix
I aksjon: Cecilia Brækhus (th) vant over Anne-Sophie Mathis fra Frankrike i den historiske VM-kampen i weltervekt-klassen under sin første kamp i Norge i Oslo Spektrum 01. Oktober. Proffboksing har vært forbudt i Norge siden 1981. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men selv om hun har måttet ofre for å gjøre suksess angrer ikke Cecilia på sine valg. Jobben er hennes hverdag og fritid.  

- Hver dag trener jeg to økter, hver på to timer. Men jeg er jo så heldig at jeg får lov til å reise rundt og se verden mens jeg jobber. Jeg kunne ikke hatt et bedre liv, har verdensmesteren sagt til Se og Hør. 

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter Paris-angrepet