CATWOMAN: Anne Hathaway har trent svært hardt for rollen som Catwoman. Der bruker hun en svart kroppsdrakt. Foto: Fame Flynet
CATWOMAN: Anne Hathaway har trent svært hardt for rollen som Catwoman. Der bruker hun en svart kroppsdrakt. Foto: Fame FlynetVis mer

«Catwoman» fikk kviser av ekstremslanking

Hun spiller i to nye storfilmer i år. Det har gått dårlig utover kroppen hennes.

SEOGHØR.NO: Anne Hathaways (29) skuespillerkarriere går bare oppover etter at hun fikk sitt gjennombrudd med «The Devil Wears Prada», basert på Vogue-djevelen Anna Wintour.

Men i år blir hun å se i to filmer på norske kinoer. Den tredje Batman-filmen til Christopher Nolan, og en gjenskapning av «Les Misrabels» mot juletider. I mars skrev Seoghør.no at hun måtte gå ned 10 kilo på tre uker. Tidligere i uken, skrev vi om hennes ekstreme diett, men det har også gått utover utseendet hennes.


- Nå driver jeg med noen helt sprø måter å gå ned i vekt på. Dietten har gitt meg et utbrudd av kviser. Og det er ikke noe verre enn å leve på hummus og redikker, og få kviser i tillegg, sier hun til Allure.

Les Miserables er opprinnelig en bok av Victor Hugo fra 1862. Musikalen basert på boka er også en stor suksess. I filmen spiller Hathaway prostituerte Fantine, som lider av tuberkulose. Og skuespillerinnen vil at kroppen skal gi et så realistisk bilde som mulig, av et offer for den dødelige sykdommen.

Det tredje og avsluttende kapittelet i «Dark Knight»-trilogien om Batman, har premiere neste måned. Der spiller Hathaway rollen som Catwoman.

- Jeg har bodd i treningsstudioet i hele ti måneder, uten å forlate det, bare for å passe inn i den drakten, sier hun.

Hathaway var i Norge da hun ledet Nobelkonserten i 2010 sammen med Denzel Washington. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anne hathaway - - Nakenhet er bare en del av jobben