- Catsuiten var helt jævlig

Det trange plagget til Triana Iglesias var ikke like sexy i virkeligheten som på film. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Triana Iglesias (30) har en stor rolle i den nye norske komedien «Tina og Bettina. The Movie» som følger videobloggerne Tina og Bettinas liv på Smestad ungdomsskole. Den flotte modellen spiller Synnøve Risnes, en ny ungdomsskoleelev som truer bestevenninnenes popularitet. 

Selv var vakre Triana mer tilbaketrukket i midten av tenårene.  

- Jeg var veldig stille og ville ikke gjøre så mye ut av meg. Jeg byttet skole og det var litt ubehagelig. Jeg kom dit og følte jeg ikke passet inn i noen av gjengene. Det beste man kan gjøre da er å være stille og ikke skille seg ut, sier Iglesias til Seoghør.no. 

Men i filmen er hun svært utadvent. Rollefiguren blir raskt populær blant guttene i klassen, og når hun sammen med klassens nerd, spilt av Else Kåss Furuseth, arrangerer Halloween-fest har 30-åringen på seg en tettsittende catsuit. Men det frekke antrekket var ikke like sexy i virkeligheten. 

- Den var helt jævlig å gå med. Det var mange minusgrader og under har jeg to lag med Kari Traa-ullundertøy. Drakten skle opp og klødde. Det kan sikkert være behagelig å gå med, men ikke med lag på lag under.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi ville rotet med ham på første date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer