- Cato er bedre enn Bond

Trude Mostue klarte ikke å skjule sin lykke på ambassadefesten.

VELGER CATO: - Jeg har sansen for Daniel Craig, men måtte jeg velge mellom James Bond og Cato, hadde jeg selvsagt valgt Cato, smilte Trude Mostue på vei inn til Bond-fest i den britiske ambassaden. Hennes venn Cato Sælid var tydelig fornøyd med svaret Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar
VELGER CATO: - Jeg har sansen for Daniel Craig, men måtte jeg velge mellom James Bond og Cato, hadde jeg selvsagt valgt Cato, smilte Trude Mostue på vei inn til Bond-fest i den britiske ambassaden. Hennes venn Cato Sælid var tydelig fornøyd med svaret Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Bond-festen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter en stjernespekket gallapremiere på den nye James Bond-filmen "Quantum of Solace" i Oslo lørdag kveld, ble det kjendis-nachspiel i den britiske ambassaden.

Blant celebritetene som ble fraktet til ambassadeboligen i engelske veteranbiler var programleder og dyrlege Trude Mostue - som kom sammen med sin nære venn Cato Sælid.

Paret har siden i sommer vært sett sammen ved en rekke anledninger og Mostue la ikke skjul på at hun har et godt øye til investoren.

- Hvis jeg måtte velge mellom James Bond, hadde jeg selvsagt valgt Cato, jeg kan jo ikke si noe annet, ler hun til seher.no.

Årets Bond-pike Olga Kurylenko var æresjest på den eksklusive festen og innrømmet at hun har blitt en Norgesvenn etter sitt korte besøk.

- Jeg har likt alt, til og med kulda, sier skuespilleren som har blitt superstjerne i hjemlandet Ukraina etter Bond-rollen.

Maskerte menn med hunder, veteranbiler og dresskledde sikkerhetsfolk bidro alle til en ekte "James Bond"-ramme rundt ambassadefesten.

Og programleder Gaute Grøtta Grav - som kom sammen med sin "Farmen"-kjæreste Silje Hvarnes - innrømmer at han er imponert av Daniel Craigs innsats som superagenten.

- Filmen var veldig bra, smilte han til seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: Lene kom i gjennomsiktig kjole


Se flere bilder fra "James Bond"-premieren her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer