HEMMELIGHETSFULL: - I år er OL i London det store målet, og hva som skjer når sesongen er over, er fortsatt vanskelig å planlegge, sier rådgiver Rune Brynhildsen når han blir konfrontert med at Cathrine Larsåsen er klar for «Skal vi danse». Foto: Espen Solli/Se og Hør
HEMMELIGHETSFULL: - I år er OL i London det store målet, og hva som skjer når sesongen er over, er fortsatt vanskelig å planlegge, sier rådgiver Rune Brynhildsen når han blir konfrontert med at Cathrine Larsåsen er klar for «Skal vi danse». Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

- Cathrine klar for «Skal vi danse»

- Ryktene får bare gå gjennom sommeren, kontrer TV 2.

SEOGHØR.NO: Til høsten er det klart for nok en utgave av «Skal vi danse» på TV 2 - den åttende i rekken. I fjor var det sangstjernen Atle Pettersen (22) som gikk til topps i konkurransen, sammen med sin dansepartner Marianne Sandaker.

Etter hva Seoghør.no kjenner til er TV 2 nå ikke veldig langt unna å fullføre listen over kjendiser som skal svinge seg på parketten kommende høst. Ifølge Aftenposten er den vakre stavhopperen Cathrine Larsåsen (25) allerede klar for konkurransen.

Avise skrev torsdag at «Aftenposten vet at Cathrine til høsten skal være med i TV 2s Skal vi danse.

Til avisen sier Larsåsen:

– Nei, det jeg har ikke hørt noe om. Jeg liker å danse, men dette må være rykter, sier Larsåsen til Aftenposten.
 
Men ryktene er så sterke at sportssjef Ronny Nilsen er orientert, ifølge Aftenposten. 

25-åringen, som er bosatt i den danske hovedstaden København, har den norske rekorden i stavsprang - som lyder på 4.35 meter, og som ble satt under EM i friidrett i Barcelona i 2010.

Cathrine Larsåsens rådgiver, Rune Brynhildsen, ønsker verken å bekrefte eller avkrefte spekulasjonene om stavjentas deltagelse dansekonkurransen på TV 2.

- Cathrine får mange henvendelser, og har en positivt profil som tydeligvis gjør henne til en ettertraktet jente hos flere TV-stasjoner. Men som toppidrettsutøver er det vanskelig å kombinere dette med toppsatsing. I år er OL i London det store målet, og hva som skjer når sesongen er over, er det fortsatt vanskelig å planlegge, sier han til Seoghør.no.

Pressekontakt for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, vil ikke bekrefte at friidrettsjenta er en av dem som blir å se i TV 2-programmet om noen måneder.

- Tradisjonen tro kommer det til å florere masse ulike rykter om hvem som skal delta i høstens «Skal vi danse» . Slik har det vært foran hver nye sesong, og det er positivt å konstatere at det etter syv sesonger enda er så stor presseinteresse rundt konseptet og hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten, sier hun til Seoghør.no.

11. august er datoen da kanalen offentliggjør hvem som blir å se i 2012-versjonen av «Skal vi danse». 

- Vi bekrefter ingen navn før den tid. Så får bare ryktene gå gjennom sommeren, det er ikke alltid ryktene har stemt med virkeligheten. Dette er bare morsom lesning, mener Unn Grethe Berge.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kungens elskerinne til «Skal vi danse»