GODT GIFT: Etter å ha vært kjærester i seks år fikk Cathrine sin kjære Anders Hovdan til ektemann i 2011. De har to barn sammen. Foto: Se og Hør
GODT GIFT: Etter å ha vært kjærester i seks år fikk Cathrine sin kjære Anders Hovdan til ektemann i 2011. De har to barn sammen. Foto: Se og HørVis mer

Cathrine Fossum møtte ektemannen på ungdomsskolen

- Til slutt sa det pang, sier «God morgen Norge»-programlederen til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: I fjor tok tidligere nyhetsanker Cathrine Fossum (38) over jobben som programleder for «God morgen Norge» etter Signe Tynning (53).

TV2-profilen måtte derfor vende seg til å stå opp grytidlig for å jobbe i tillegg til å være småbarnsmor. 

Sammen med ektemannen Anders Hovdan (39) har den blide programlederen nemlig barna Maria (6) og Magnus (4).

Ekteparet hadde vært kjærester i seks år før de giftet seg i 2011 i Mortensrud kirke i Oslo, men da hadde de allerede kjent hverandre i en årrekke.

- Vi gikk faktisk sammen på ungdomsskolen. Vi har kjent hverandre veldig lenge, men jeg så ikke på ham som mannen jeg til  slutt skulle gifte meg med. Men det kom etter hvert, og til slutt sa det pang. Han er bare verdens beste mann, sier Cathrine til Se og Hør.

LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om Cathrine Fossums familieliv.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om Cathrine Fossums familieliv. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Ulykkesfugl

I 2013 fortalte Fossum til Se og Hør at hun var uheldig på vei hjem etter en morgenvakt på jobb. 

38-åringen har heisskrekk, så hun valgte alltid trappene. Med høye hæler gikk det imidlertid ikke knirkefritt. 

– Jeg falt ned og skjønte med det samme at noe var veldig galt med foten. Den var helt skjev. Jeg brakk den tilbake på plass selv før jeg kjente hvor vondt det var, har hun tidligere fortalt til Se og Hør. 

På legevakten ble det konstatert alvorlig brudd i ankelen, og Cathrine ble sendt rett videre til Ullevål universitetssykehus. Der ble hun operert i tre timer.

– Jeg ble liggende på sykehus i tre døgn på grunn av smerter. I mellomtiden fikk jeg fantastisk hjelp av flinke og omsorgsfulle pleiere, leger og kirurger, sa programlederen for tre år siden. 

LYKKELIG GIFT: TV2-profil Cathrine Fossum avslører at hun møtte ektemannen mange år før de ble et par.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIG GIFT: TV2-profil Cathrine Fossum avslører at hun møtte ektemannen mange år før de ble et par. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Tom Hanks forteller om sykdommen