Catherine Zeta-Jones:

Catherine Zeta-Jones tok med fansen på rundtur i klesskapet

Innholdet er en ekte Hollywood-stjerne verdig.

MOTEINTERESSERT: Skuespiller Catherine Zeta-Jones viste frem kjoler, sko og vesker i sitt svært organiserte klesskap via videosnutt på Instagram. Foto: NTB scanpix
MOTEINTERESSERT: Skuespiller Catherine Zeta-Jones viste frem kjoler, sko og vesker i sitt svært organiserte klesskap via videosnutt på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Helt siden starten av 90-tallet har Catherine Zeta-Jones (47) vært en av Hollywoods mest berømte skuespillere.

I tillegg til å ha spilt i en rekke kritikerroste filmer, har hun fått mye oppmerksomhet for sin moteriktige sans.

Denne uken delte hun en omvisning fra klesskapet sitt via en videosnutt på Instagram.

Klesskapet, eller bedre bestemt rommet, er enormt og inneholder flere hyller og skap. Så langt øyet kan se, er det ikke akkurat så mye ledig skapplass.

Hennes 1,2 millioner følgere fikk se stjernens store utvalg av luksusvesker, sko og flotte kjoler.

«Chicago»-stjernen har mildt sagt orden i sakene sine, og det meste ser også ut til å være fargekordinert.

Saken fortsetter nedenfor.

A zip through my closet! #StyleByZeta

En video publisert av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

- Ser ut som en klesbutikk

Videoen har tydelig imponert, og flere av følgerne har lagt igjen en kommentar i kommentarfeltet.

«Det ser ut som en klesbutikk - ikke et klesskap», skriver en bruker.

«Skapet ditt er mer organisert enn livet mitt», skriver en annen.

«Wow, fantastisk. Jeg ville vært i himmelen med et klesskap som dette», skriver en tredje.

I love working with lace. So elegant.

Et bilde publisert av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Det er kanskje ikke rart at Oscar-vinneren har et fyldig og dyrt klesskap å vise frem. Ifølge Daily Mail har nemlig hun og ektemannen Michael Douglas (72) en formue på svimlende 2,9 milliarder kroner.

Mistenker ny motejobb

De siste ukene har Zeta-Jones delt en rekke moterelaterte bilder på Instagram-profilen sin under emneknaggen #StyleByZeta. Tidligere denne uken delte hun blant annet et bilde av en symaskin og et klesplagg med blonder.

Nettstedet The Telegraph skriver at mange mistenker at skuespilleren jobber med et nytt klesmerke eller designsamarbeid.

Catherine Zeta-Jones har imidlertid foreløpig ikke kommentert dette.

Åpen for å pynte på utseendet

Den britiske skuespilleren har flere ganger vunnet kåringer for verdens vakreste kvinner, blant annet av bladet People i 2004.

I fjor avslørte hun at hun vil fikse på utseendet en gang i fremtiden for å holde på sitt ungdommelige ytre.

- Jeg er absolutt ikke imot plastisk kirurgi, fortalte hun til bladet Good Housekeeping, ifølge People.com.

- Man trenger ikke være en skjønnhetsdronning for å bli skuespiller, sa hun og la til at rollene hun i dag blir tilbudt er annerledes og mer interessante enn da hun var yngre.

- I motsetning til hva offentligheten tror, så har jeg ikke vært under kniven... foreløpig. Det er det jeg prøver å si. Hvis jeg føler for det, så kommer jeg til å gjøre det. Hvem er jeg til å fortelle noen at det er galt hvis det får deg til å føle deg bedre?

Fant tilbake til hverandre

Zeta-Jones og skuespiller Michael Douglas har vært gift i 16 år, men gikk gjennom en tøff periode i 2013 som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort periode.

Bruddet kom like etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdom, og sønnen hans Cameron (37) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å jobbe seg gjennom problemene, og fant tilbake til hverandre, og i dag virker ekteskapet deres tilsynelatende sterkere enn noensinne.

LYKKELIG FAMILIELIV: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har sønnen Dylan (16) og datteren Carys (13) sammen. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FAMILIELIV: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har sønnen Dylan (16) og datteren Carys (13) sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Har ikke kysset kjæresten på to måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer