Catherine Zeta Jones dro hjem til mamma og pappa

Hjelpen hun fikk fra ektemannen hjalp ikke. Det gjorde ikke turen til mamma og pappa heller. Til slutt la hun seg inn.

UTE AV BALANSE: Bilene av en nærmest frådende Catherina Zeta Jones sammen med ektemannen Michael Douglas fikk folk til å heve øyenbrynene over hele verden. Denne uken ble det kjent at skuespillerinnen har vært innlagt for biipolare lidelser. Foto: All Over Press
UTE AV BALANSE: Bilene av en nærmest frådende Catherina Zeta Jones sammen med ektemannen Michael Douglas fikk folk til å heve øyenbrynene over hele verden. Denne uken ble det kjent at skuespillerinnen har vært innlagt for biipolare lidelser. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Denne uken sprakk nyheten om at Hollywood-stjernen Catherine Zeta Jones (41) skal ha tilbragt fem dager på mentalsykehus.

Catherine skal selv ha bestemte seg for å legges inn til et kort opphold som følge av stress i forbindelse med ektemannen Michael Douglas' (66) kamp mot kreften - en kamp han endelig vant i januar i år.

- Etter å ha slitt med stress det siste året, bestemte Catherine seg for å sjekke inn på et mentalsykehus for et kort opphold for å la seg behandle for bipolare lidelser type 2, bekreftet skuespillerens talsperson overfor People.

Lidelsen settes i sammenheng med at Zeta Jones gikk fullstendig amok da hun og Michael Douglas var ute og spiste i slutten av februar. Se bildene fra berserkergangen nederst i saken!

- Catherine har måttet håndtere Michaels sykdom og det har vært tungt for henne, sier en venn av stjernen til Daily Mail.


Nå hevdes det at Zeta Jones vendte seg til familien hjemme i Wales for hjelp til å takle de voldsomme opp- og nedturene i tilknytning til sin bipolare lidelse få dager før hun la seg inn på mentaklklinikken. Skuespillerinnen skal ha flydd over i et desperat forsøk på å finne tilbake til sitt gamle jeg igjen, melder Daily Mail.


En venn av familien forteller at Catherine dro for å være hos foreldrene sine, Patricia og David, i Swansea i to dager forrige uke. Foreldrene fløy så tilbake til New York sammen med henne, for å hjelpe til med å passe på at barna Dylan Michael (10) og Carys (7) fikk opprettholde en noenlunde normal tilværelse.


Ifølge britiske The Sun skal Catherine ha stritt med bipolariteten sin i lengre tid, og etter at mannen Michael ble friskmeldt i januar, skal han ha gått fra å være pasienten i familien til å bli pleieren.

- Han har tatt Catherine ut på romantiske middager, gitt henne spa-behandlinger og mengder med psykisk støtte, forteller en kilde til avisen.

Sykehuset Zeta-Jones var innlagt på heter «Silver Hill Hospital» og koster over 4000 kroner per natt. Andre kjendiser som har vært innlagt på samme sykehus er Michael Jackson, Liza Minnelli og Mariah Carey.

Catherine Zeta Jones rapporteres nå å være i toppform igjen, og klar for å spille rollen som fotball-mamma i filmen «Playing the Field» mot Gerard Butler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg får vrangforestillinger og katastrofetanker

VISTE SITT VREDE: Michael Duglas og Catherine Zeta-Jones ble ikke fornøyd da de så at en hær av fotografer hadde møtt opp utenfor restauranten. Foto: All Over Press
TAR TAK: Tett fulgt av ektemannen Michael Douglas, griper Catherine Zeta-Jones fast i den første fotografen. Foto: All Over Press
KASTER UT FOTOGRAF: Catherine Zeta-Jones tar seg av denne fotografen på egenhånd. Foto: All Over Press
LANGET UT: Catherine Zeta-Jones viser at hun har kraft i nevene. Foto: All Over Press
KASTER UT FOTOGRAF: Catherine Zeta-Jones tar seg av denne fotografen på egenhånd. Foto: All Over Press
HVIS BLIKK KUNNE DREPE...: Det er ikke mye skuespill over denne reaksjone fra Catherine Zeta-Jones. Foto: All Over Press
RASENDE: Catherine Zeta-Jones likte dårlig fotografene da hun og ektemannen skulle inn på Gordon Ramsays restaurant på Claridges Hotel i London. Foto: All Over Press
SÅ RØDT: Michael Douglas gikk også til angrep på en fotograf. Foto: All Over Press
TYDELIG FORBANNA: Michael Douglas fikk nok av denne fotografen på vei ut av restauranten. Foto: Pa Photos