UGJENKJENNELIG: Catherine Zeta-Jones er nærmest ugjenkjennelig i en ny reklame for kosmetikkfirmaet Elizabeth Arden.
UGJENKJENNELIG: Catherine Zeta-Jones er nærmest ugjenkjennelig i en ny reklame for kosmetikkfirmaet Elizabeth Arden.Vis mer

Catherine ble helt posh

Zeta-Jones er som forvandlet i sin nye reklame.

SEHER.NO: Det er ikke mange dagene siden Catherina Zeta-Jones stilte på en gallaaften i New York og viste en menneskelig side av seg selv, med en lett rødflammete hud og kviser på haken.
Britiske Mail Online var ikke sene i å spekulere i om solen på Bermuda hadde satt sitt preg på den britiske skuespilleren.

Hun har bodd der sammen med ektemannen Michael Douglas og deres to barn siden 2002.

Men et nytt reklamebilde av Catherine for kosmetikkjeden Elizabeth Arden viser en langt mer manipulert side av filmstjernen.

Huden er airbrushet helt glatt og lytefri. Og med den tunge sminken og de lyse stripene i håret er hun til forveksling lik Victoria Beckham slik hun så ut i 2005.

Det eneste karaktertrekket som gjør at man faktisk kan se at bildet er av Catherine, er den lille oppstoppernesen.Det skal ha vært Catherine selv som ønsket å gjøre noe nytt med reklamebildene. Hun har reklamert for Arden siden 2002.

- Etter å ha gjort dette i seks år, tror jeg det var bra. Det er annerledes, det er ikke 'Å der er Cahterine Zeta-Jones igjen'.

LES OGSÅ: - Jeg blir mer og mer sexy