VAR ET SKJELETT: Det var skremmende bilder av Cate Blanchett som gikk verden rundt for fem måneder siden. Nå ser hun sunn ut igjen. Foto: All Over Press
VAR ET SKJELETT: Det var skremmende bilder av Cate Blanchett som gikk verden rundt for fem måneder siden. Nå ser hun sunn ut igjen. Foto: All Over PressVis mer

Cate fant formene igjen

Oscar-vinner Cate Blanchett er endelig tilbake til sitt gode gamle jeg, etter å ha vært skremmende tynn.

SEHER.NO: For fem måneder siden fikk sjokkerte fans se skremmende bilder av en sjokktynn Cate Blanchett (38).


Hun hadde utstående kravebein og innhule kinn, og den radmagre skuespilleren ble sammenlignet med et skjelett.


Senere kom forklaringen på det dramatiske vekttapet. Ringenes Herre-stjernen Cate skulle spille en ung Bob Dylan i filmen "I'm not there". For å få til det riktige uttrykket måtte hun gå ned i vekt.


- Han var svært androgyn i den tidsepoken jeg skulle portrettere ham, så jeg måtte gå ned i vekt for å gjøre det, har hun forklart.


Nå viser den flotte australske stjernen at hun er tilbake til sitt gode gamle jeg.


På premieren av "Elizabeth: The Golden Age" i Roma strålte hun i en stroppeløs kjole som fremhevet timeglassfiguren hennes.


Cate og ektemannen Andrew Upton står for tiden på flyttefot til Sydney i Australia hvor de skal ta over the Sydney Theatre Company.


Paret og deres to sønner på seks og to år har den siste tiden bodd midlertidig i Brighton i England mens Cate spilte inn dronningfilmen.


Les også: Sjokkbilder av Blanchett


Les også: Blanchett blir mann


Les også: Feter seg opp til rolle