Danielle Bregoli:

«Cash me outside»-jenta innlagt på rehab

17-åringen har vært innlagt i flere uker, bekrefter managementet.

PÅ REHAB: Denne uken ble det kjent at Danielle Breogli har sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk. Foto: NTB Scanpix
PÅ REHAB: Denne uken ble det kjent at Danielle Breogli har sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som 13-åring overrasket Danielle Bregoli (17) en hel verden under et intervju med Dr. Phil i 2016. Den munnrappe tenåringen liret av seg et sitat under samtalen med tv-psykologen, og ble raskt en viral sensasjon.

- Cash me outside, how bow dah, sa hun den gang, mens samtlige publikummere slet med å holde kjevene sine lukket.

Bregoli prøvde den gang å formidle at hun ikke var redd for å møte noen utendørs etter sending - til slåsskamp. Som nevnt gikk videoen viralt, og har flere titalls millioner visninger. Siden den gang har hun rukket å bli rapper under artistnavnet Bhad Bhabie, reklamemodell og realitystjerne.

«Gucci Flip Flops», «Hi Bich» og «Bestie» er noen av de mange låtene hun har gitt ut.

Får profesjonell hjelp

I dag er hun 17 år gammel, og denne uken ble det kjent at hun har sjekket inn på rehab. Ifølge kilder nær Bregoli som TMZ har snakket med, får hun behandling for en kombinasjon av traumer fra barndommen og rusmisbruk i form av reseptbelagte medisiner.

Videre forteller kilden til kjendisnettstedet at folk rundt henne var klar over alvorlighetsgraden, og at det er grunnen til at 17-åringen valgte å oppsøke hjelp. Ifølge TMZ' kilder har rapperen det bra, og er optimistisk med tanke på behandlingen og fremdriften. Videre opplyser TMZ at hun angivelig skal være innlagt fra 30 til 90 dager.

FÅR HJELP: Ifølge TMZ skal 17-åringen være innlagt en lengre periode, hvor hun angivelig behandles for rusmisbruk og traumer. Foto: NTB Scanpix
FÅR HJELP: Ifølge TMZ skal 17-åringen være innlagt en lengre periode, hvor hun angivelig behandles for rusmisbruk og traumer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innleggelsen bekrefter Bregolis management i form av et Instagram-innlegg på rapperens Instagram-profil.

«Danielle har de seneste årene jobbet hardt og har tatt en positiv beslutning om en etterlengtet permisjon for å håndtere private problemer. De siste ukene har hun vært på en klinikk der hun har mottatt og fortsetter å motta profesjonell hjelp», står det i innlegget.

«Hun elsker fansen sin og har lovet å komme tilbake bedre og sunnere enn noen gang. Vær vennlig å respektere henne og familiens personvern», avsluttes innlegget med.

Til TMZ forteller managementet at de er veldig stolte av Danielle for at hun erkjente at hun trengte hjelp og oppsøkte den.

Varslet pause

Nyheten kommer etter at 17-åringen i januar varslet at hun skulle ta en pause fra sosiale medier for å fokusere på sin mentale helse. Det annonserte hun i et innlegg på Instagram, som i ettertid har blitt slettet, ifølge People.

I innlegget skrev Danielle at avgjørelsen bunnet i at hun hadde blitt behandlet svært dårlige i sosiale medier.

- Jeg hater å si det, men dere alle vant. Gratulerer, oppdraget er utført, skrev 17-åringen i innlegget, og fortsatte:

- Dere har fått den lille 16-åringen til å miste det helt. Sosiale medier har ikke gjort meg til den jeg er, det er også årsaken til at jeg ikke får sove om natten, skrev Bregoli i det åpenhjertige innlegget.

Videre ramset hun opp flere eksempler på negative kommentarer hun har fått fra fansen, blant annet bemerkninger om at hun er rasist. 17-åringen skrev også at hun opplevde at alt hun delte i sosiale medier, ble tatt opp i verste mening.

- Alt jeg gjør vil bli sett på som galt. Se for deg å være meg for et lite sekund. Du får en søt, ny parykk og vil vise den frem, men i det minuttet du deler det, blir humøret ditt drept fordi kommentarfeltet blir oversvømt med kommentarer, skrev hun.

LES OGSÅ: - Aldri følt meg fysisk ønsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer