FOR DÅRLIG: Dørvaktene på utestedet på Stureplan i Stockholm mente Nick Carter var for dårlig kledd og kastet ham derfor ut. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Stella Pictures
FOR DÅRLIG: Dørvaktene på utestedet på Stureplan i Stockholm mente Nick Carter var for dårlig kledd og kastet ham derfor ut. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: Stella PicturesVis mer

Carter kastet ut fra utested

Nick Carter var ikke bra nok kledd, mente de svenske dørvaktene.

SEHER.NO: Backstreet Boys' Nick Carter (28) ble kastet ut av dørvaktene på et trendy utested på Stureplan i Stockholm.

Vaktene på stedet mente nemlig at han var feil kledd. Ifølge Carter kastet de ham ut på grunn av antrekket:

- De sa at jeg så ut som en forbryter, sier han til svenske Expressen.

Backstreet Boys holdt en konsert på arenaen "Hovet" i den svenske hovedstaden på mandag, og gutta bestemte seg for å ta en tur på byen etter opptredenen.

Like etter midnatt inntok de "Soap Bar" i Stockholm sentrum. Ifølge Expressen var stemningen på topp og alle lo og moret seg.

Da klokken nærmet seg to bestemte flere i følget å dra hjem og legge seg, men Nick Carter og noen få til bestemte seg for å feste videre.

Det var vel ikke den lureste avgjørelsen å ta.

Boyband-helten dro videre til utestedet "The Lab" ved Stureplan sammen med noen svenske venner. Da de kom dit forsvant feststemningen.

Vaktene på stedet nektet først Nick Carter og hans svenske venner inngang til klubben, og følget ble nødt til å vente i køen utenfor.

Da verdensstjernen til slutt slapp inn, fortsatte problemene.

Vaktene gikk bort til Paris' Hiltons ekskjæreste, som for kvelden hadde på seg en hettegenser, og sa at han ikke fikk ha hetten på seg inne på klubben deres. Om han ikke selv tok den av, kom de til å kaste ham ut.

Til slutt valgte stjernen å forlate stedet.

Da Carter snakket med Expressen neste dag, fortalte han dem om det som hadde skjedd:

- Vi hadde det kjempegøy på "Soap Bar". Men på neste sted, dit vi gikk på nachspiel, var de forferdelig uforskammede.

- Jeg hadde på meg en hette, ettersom det var kaldt og jeg ikke ville bli syk. Helt splutselig kom en person frem og sa at jeg skulle ta av meg hetten. Da jeg sa at jeg ikke ville ta av meg hetten, sa de at jeg ikke var velkommen til å bli værende, sa en fremdeles opprørt Carter til den svenske avisen.

- De sa vi så ut som forbrytere. Det er viktig at jeg får sagt det, det er er ikke bra, avslutter han.
The Lab eies av "Stureplansgruppen", som ikke ønsker å kommentere hendelsen.

- Vi kommenterer ikke hendelser som gjelder enkeltgjester, sier Stephanie af Klercker, Stureplansgruppens pressekontakt til Expressen. 

LES OGSÅ: Får hun to års fengsel?