Carrie Underwood: - Hundene mine låste babyen inne i bilen

Popstjernen måtte gå drastisk til verks for å redde fire måneder gamle Isaiah.

 Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2005 ble Carrie Underwood (32) verdenskjent da hun vant den fjerde sesongen av «American Idol», og har siden den gang gitt ut hitlåter som «Good Girl» og «Before He Cheats».

I musikkvideoen til sistnevnte gjør hun hærverk og knuser blant annet rutene på en bil – nå har hun gjort det igjen, men denne gangen var det alt annet enn skuespill.

Under en handletur nylig, ble nemlig countrystjernens fire måneder gamle sønn, Isaiah, innelåst i bilen.

Etter den skremmende hendelsen tok Carrie til Twitter for å oppklare situasjonen; det var nemlig hennes firbeinte venner, Ace og Penny, som hadde skylda.

Dette bildet la Carrie ut av Isaiah bare dager etter fødselen.


«Når hundene dine klare å låse inn seg selv, alle tingene dine og babyen inne i bilen slik at du må knuse et vindu for å få dem ut... Hva er sjansen for at det kunne skje?», skrev 32-åringen.

Blondinen gjorde det også klart at det ikke var henne selv som hadde knust bilvinduet, men svigerbroren, og at alle de involverte nå har det helt fint.

Hundene avslørte graviditeten

At Carrie har et nært forhold til sine firbente venner, viste hun da hun lot bikkjene annonsere graviditeten på nettopp den måten.

De var nemlig ikledd matchende t-skjorter for hunder med påskriften «Jeg skal bli storebror» og «Jeg skal bli storesøster».

LES OGSÅ: Her kysser Carrie Underwood 12 år gamle Chase