- Carrie er annerledes

Sarah Jessica Parker kommer med avsløringer om Sex- og singelliv-filmen.

FORANDRET: - Carrie Bradshaw er annerledes i den nye filmen, sier Sarah Jessica Parker.  Foto: All Over Press
FORANDRET: - Carrie Bradshaw er annerledes i den nye filmen, sier Sarah Jessica Parker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Jessica Parker (42), som spiller hovedrollefigur Carrie Bradshaw i både serie- og filmutgaven av "Sex -og singelliv", kommer nå med avsløringer om den nye filmen.

Se trailer og flere bilder fra filmen lenger ned

For ifølge skuespillerinnen har hennes rollefigur forandret seg betraktelig siden serieslutten. 

Årsaken er at handlingen i  "Sex and the City: The Movie" er lagt til noen år etter seriens slutt, skriver Female First.

- Noe stort skjer som forandrer den personen Carrie er. Filmen begynner ikke der handlingen i serien sluttet heller. Den begynner noen år senere. Så den er stappfull av ting som har skjedd, sier Parker.

Også Cynthia Nixon, som spiller Miranda, sier at hennes rollefigur har forandret seg siden seriens slutt.

- Miranda lever fortsatt i Brooklyn og er fortsatt misfornøyd med det. Hun gjør det fortsatt godt karrieremessig og i advokatjobben. Sønnen hennes Brady har det også veldig bra, mens ekteskapet med Steve ikke går fullt så bra. Det handler mye om utroskap, men også om mye, mye mer. Det handler om den daglige tralten man fort går over i når man har vært i et forhold lenge, og hvordan det kan ødelegge, sier Nixon.

Det verserte lenge rykter om at det har foregått intens krangling mellom filmens hovedrolleinnehavere, men dette har Kristin Davis, som spiller Charlotte, avkreftet på det sterkeste.

- Det er nesten som å være tilbake på videregående. Men samtidig ikke. Det er en følelse av kjentskap mellom oss, og på mange måter er vi som søstre. Vi fullfører hverandres setninger og vi var egentlig aldri borte fra hverandre, sier hun.

"Sex and the City: The Movie" har premiere på norske kinoer 6. juni i år.

LES OGSÅ: - Bryllupsklokkene ringer

Se trailer for filmen nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer