BEKYMRET: Jim Carrey var bekymret for om han ville like å kysse motspiller Ewan McGregor for godt. Og skal vi tro dette småforelskede blikket han sender Ewan ser det var nettopp det han gjorde... Foto: All Over Press
BEKYMRET: Jim Carrey var bekymret for om han ville like å kysse motspiller Ewan McGregor for godt. Og skal vi tro dette småforelskede blikket han sender Ewan ser det var nettopp det han gjorde... Foto: All Over PressVis mer

Carrey livredd for homsekysset

- Hva om jeg liker det for godt?

SEHER.NO: Humorkonge Jim Carrey (46) skal vært litt i tvil da han takket ja til å spille en homoseksuell fengselsfugl i filmen "I Love You Phillip Morris".

I filmen spiller han svindleren Steven Jay Russell som forelsker seg i sin cellekamerat Phillip Morris, som spilles av Ewan McGregor. Og ifølge Carrey var årsaken til at han bekymret seg for rollen, at filmen inneholder flere hete kyss mellom de to hovedrolleinnehaverne.

Men i motsetning til mange andre heterofile skuespillere, var ikke Carrey bekymret for om det ville bli kleint å kysse McGregor. Han var mer bekymret for om han kom til å like kyssingen for godt og om det ville ødelegge forholdet til kjæresten Jenny McCarthy, skriver CBS.

- Jeg lurte jo på hva folk ville tenke, og om jeg kanskje ville like det for godt? og hvordan det ville påvirke meg, og Jenny, humrer moromannen i et ferskt intervju.

Ifølge motspiller McGregor (37) er det imidlertid ikke så vanskelig som man skulle tro å spille homofil når man egentlig er heterofil.

- Det var ikke rart i det hele tatt. Det er ikke sånn at du spiller en homoseksuell eller heteroseksuell rolle. Du spiller en person som er forelsket...Og som skuespiller leter man alltid etter interessante historier, forteller han.

Og Ewan mener at å kysse menn faktisk føles "merkelig normalt".

Jeg har spilt flere homofile roller, så jeg har kysset menn før. Det handler bare om å komme i gang med det. Og det føltes egentlig merkelig normalt, forteller han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sexy Carrey viste hud