James Corden

«Carpool Karaoke»-avsløring går viralt

Det er delte meninger om avsløringen om det berømte innslaget.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske talkshow-stjernen James Corden (41) har mildt sagt fanget fansen med konseptet «Carpool Karaoke». Det hele startet i 2015, og flere av verdens største stjerner har takket ja til en kjøretur i Cordens bil.

Kjendiser, og også programlederen selv, synger for full hals, og hvert klipp høster som regel flere millioner visninger. Nå går konseptet viralt igjen, men av helt andre grunner enn passasjerene Corden plukker opp.

I sosiale medier koker det nemlig med meninger om «Carpool Karaoke», spesielt etter en avsløring om hvordan det hele faktisk utspiller seg.

Reagerer

En Twitter-bruker delte denne uka en video av det som skal være programlederens bil med Justin Bieber (25) i, og det er overhodet ikke Corden som kjører, slik man får en følelse av når man ser programmet.

«Jeg så James Corden og Justin Bieber spille inn «Carpool Karaoke», og dette er hvorfor jeg sliter med å stole på folk ... Han kjører ikke bilen engang», skriver en på Twitter.

I videoen ser man nemlig bilen på en slags henger, hvor ingen av de fire hjulene er i bakken. Selve bilen blir også tauet av en annen bil, og denne avsløringen får nå flere til å reagere.

  • Se video øverst i saken!

Twitter-klippet har ifølge Page Six blitt sett over 11 millioner ganger, og enkelte er skuffet og mener Corden har lurt dem i alle år. Andre ser derimot positivt på det hele, og hyller Corden for å ta trafikken på alvor.

STRENG SIKKERHET: Det er ikke nødvendigvis slik at James Corden kjører karaoke-bilen sin selv. Foto: NTB scanpix
STRENG SIKKERHET: Det er ikke nødvendigvis slik at James Corden kjører karaoke-bilen sin selv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter fansens reaksjoner har imidlertid produksjonen kommet med en uttalelse hvor de forteller at programlederen som regel alltid kjører bilen selv, men at den svarte Range Roveren ved tilfeller hvor det føles utrygt, taues av en større bil.

Favorittgjest

Så å si alt som kan krype og gå av artister har sittet på med den britiske tv-profilen, men det finnes likevel én som 41-åringen selv mener trumfer resten av gruppa med kjendiser.

- I morgen kommer vi til å slippe «Carpool Karaoke»-innslaget med Paul McCartney. For meg personlig er det desidert mitt favorittinnslag i programmets historie, sa Corden til BBC Radio 1 i 2018, ifølge avisa New Zealand Herald.

Corden forklarte videre at det var «en drøm som gikk i oppfyllelse» å få den tidligere The Beatles-legenden i passasjersetet.

- Det føltes så genuint. En perfekt måte å runde av det som har vært en fantastisk programuke, sa han.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802">https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802">https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene">https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene">https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

Det var langt fra første gang at den britiske programlederen har fått spørsmål om sin favorittgjest.

I et tidligere intervju har 41-åringen gitt uttrykk for at det å gi et konkret svar, blir «som å måtte velge mellom barna sine».

- Men når det kommer til en av de jeg har kost meg mest med å lage, så tror jeg kanskje det var Bruno Mars. Jeg ble faktisk litt deprimert i etterkant ... Jeg hadde sett frem til å lage innslaget så lenge og jeg er så stor fan. Da vi var ferdig, tenkte jeg bare: «Dette kommer jeg aldri til å få muligheten til igjen». Det var fantastisk, sa Corden til ET Online i 2016.

LES OGSÅ: - Har vokst opp med skam

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer