James Corden

«Carpool Karaoke»-avsløring går viralt

Det er delte meninger om avsløringen om det berømte innslaget.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske talkshow-stjernen James Corden (41) har mildt sagt fanget fansen med konseptet «Carpool Karaoke». Det hele startet i 2015, og flere av verdens største stjerner har takket ja til en kjøretur i Cordens bil.

Kjendiser, og også programlederen selv, synger for full hals, og hvert klipp høster som regel flere millioner visninger. Nå går konseptet viralt igjen, men av helt andre grunner enn passasjerene Corden plukker opp.

I sosiale medier koker det nemlig med meninger om «Carpool Karaoke», spesielt etter en avsløring om hvordan det hele faktisk utspiller seg.

Reagerer

En Twitter-bruker delte denne uka en video av det som skal være programlederens bil med Justin Bieber (25) i, og det er overhodet ikke Corden som kjører, slik man får en følelse av når man ser programmet.

«Jeg så James Corden og Justin Bieber spille inn «Carpool Karaoke», og dette er hvorfor jeg sliter med å stole på folk ... Han kjører ikke bilen engang», skriver en på Twitter.

I videoen ser man nemlig bilen på en slags henger, hvor ingen av de fire hjulene er i bakken. Selve bilen blir også tauet av en annen bil, og denne avsløringen får nå flere til å reagere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer