Caroline Berg Eriksen har kjøpt luksusvilla i hjembyen

Nå flytter hun og familien til Sarpsborg.

Vixen Blog Awards 2016 Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen 
 Foto: Tor Lindseth
Vixen Blog Awards 2016 Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue) og Lars Kristian Eriksen Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at kjendisbloggeren Caroline Berg Eriksen og ektemannen, Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen skulle selge huset sitt i Siljan i Telemark.

Fredag avslører Berg Eriksen, også kjent som «Fotballfrue», at de kjøpt seg en luksusvilla i Sarpsborg.

«Vi har altså kjøpt hus! Og det ligger i Sarpsborg, nærmere bestemt i Kulåsparken hvor jeg har så utrolig mange, fine minner. Det er så rart å tenke på at jeg skal flytte dit med min egen familie, disse husene som jeg så mange ganger har sett på og beundret», skriver hun på sin populære blogg, og fortsetter:

«Huset vi har kjøpt er fra 1923 og det er virkelig helt nydelig. Du vet den følelsen du får når du VET at du har funnet noe som bare stemmer og som er hundre prosent riktig? Den følelsen er viktig når du er på husjakt, og den fikk vi umiddelbart da vi var og kikket på dette huset».

Saken fortsetter under bildet.

PÅ FLYTTEFOT: Caroline gleder seg til å flytte tilbake til barndomsbyen og bo nærme sine egne foreldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Caroline gleder seg til å flytte tilbake til barndomsbyen og bo nærme sine egne foreldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Kjøpte under prisantydning

Caroline deler også flere bilder av villaen og skriver at den inneholder tre stuer, fem soverom, treningsrom og en stor hage med lekestue. I tillegg ligger boligen bare fem minutter med bil fra foreldrene hennes.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad, som omtalte boligkjøpet først, betalte paret 8,1 millioner kroner for boligen - noe som var 400.000 kroner under prisantydning.

Det er bare litt over to uker siden Caroline og Lars-Kristian ble foreldre til lille Náia, som toppbloggeren delte bilder av tidligere denne uken.

Fra før av har paret også datteren Nelia (2,5).

«Jeg gleder meg virkelig til dette nye kapittelet, et kapittel jeg har sett frem til så lenge nå og et jeg trodde ikke ville komme før om flere år. Så jeg er helt i ekstase», skriver hun i blogginnlegget og avslutter med at 2017 ikke kan komme fort nok. 

LES OGSÅ: Se prins Oscars søte høsthilsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer