Caroline Berg Eriksen har fått støtte fra fansen

Caroline Berg Eriksen viste seg på rød løper for første gang siden retusjeringsskandalen.

STRÅLTE: Mens ektemannen var på fotballkamp koste Caroline Berg Eriksen seg på kino med en ordentlig jentefilm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STRÅLTE: Mens ektemannen var på fotballkamp koste Caroline Berg Eriksen seg på kino med en ordentlig jentefilm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag hadde den mye omtalte S&M-filmen «Fifty Shades of Grey» verdenspremiere under filmfestivalen i Berlin, og en rekke stjerner strålte på den røde løperen før visningen av det erotiske dramaet.

Det var også mange kjente fjes å se i Oslo da storfilmen hadde festpremiere i hovedstaden torsdag kveld.

Toppbloggeren Caroline Berg Eriksen var tilbake i blitzregnet for første gang siden retusjeringsskandalen.

- Det går veldig fint å være tilbake på den røde løperen. Jeg har fått kjempefin støtte fra fansen min, forteller hun til Seoghør.no.

Uten ektemannen

Hun så frem til å se filmen - som har skapt store overskrifter helt siden det ble kjent at den skulle spilles inn.

- Jeg gleder meg til å se den. Jeg har lest de to første bøkene, men orka ikke den siste. Jeg er veldig nysgjerrig. Det er interessant at forfatteren har turt å ta fatt på et sånn tema. Jeg er veldig redd for at det skal bli kleint, forteller Caroline, som kom uten ektemannen.

- Først spurte jeg om Lars Kristian ville gå sammen med meg, men han spiller dessverre kamp i Danmark. Jeg tror han er letta for å slippe, smiler hun.

Men Valentines Day skal hun i alle fall kose seg med ektemannen.

- Vi har skaffet oss barnevakt, og skal ut og spise. Når jeg skal være litt ekstra romantisk i hverdagen sender jeg ham fine sms, smører frokost og setter på kaffe.

Saken fortsetter under bildet.

KINOKLAR: Kathrine Sørland har lest Fifty Shades of Grey-trilogien i smug. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
KINOKLAR: Kathrine Sørland har lest Fifty Shades of Grey-trilogien i smug. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Avslører romantiske hverdagshandlinger

Marion Ravn, som for tiden reiser på turne sammen med Lionel Richie, var også på «Fifty Shades of Grey»-premieren.

- Jeg har lest den første boka, og synes det var en fin bok, forteller hun på den røde løperen.

Ravn får derimot ikke tilbrakt Valentines Day med ektemannen og snowboard-proffen Andreas Wiig.

KUL PÅ MAGEN: Mari Haugersveen blir mamma til sommeren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KUL PÅ MAGEN: Mari Haugersveen blir mamma til sommeren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg er bortreist på turne, men når jeg skal være romantisk lager jeg små lapper som jeg legger igjen. Andreas gjør det samme til meg, sier hun til Seoghør.no.

Kathrine Sørland avslører at hun har et hemmelig crush på hoverollen i den sexy filmen.

 - Jeg har lest alle bøkene i smug, og er småforelsket i Mr. Gre , om det er lov til å si? 

- Vi har null planer på Valentines. Men om vi skal kose oss litt ekstra i hverdagen, spiser vi god mat og drikker mye vin, deler hun.

Kjendisstylisten Mari Haugersveen viste frem babymagen på premieren.

- Det er veldig rart å være gravid. Jeg er sliten, men heldigvis ikke kvalm lenger. Jeg gikk ned seks kilo den første måneden.

Hun blir mor for første gang til sommeren.

- Jeg har termin i slutten av juli. Før man blir gravid drømmer man om gutt eller jente, nå håper jeg bare barnet er friskt, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ KINO NÅ: De to romanfigurene Christian Grey og Anastasia Steele har blitt ikoner for millioner av lesere. Rollene spilles av Dakota Johnson og Jamie Dornan. Foto: All Over Press
PÅ KINO NÅ: De to romanfigurene Christian Grey og Anastasia Steele har blitt ikoner for millioner av lesere. Rollene spilles av Dakota Johnson og Jamie Dornan. Foto: All Over Press Vis mer

I hovedrollen som den vakre og mystiske Christian Grey finner vi kjekkasen Jamie Dornan (32), milliardæren som innleder et hett S&M-forhold med unge og uskyldige Anastasia Steele, som spilles av Dekota Johnson (25).

Filmen er basert på E.L. James sin bestselger med samme navn som har tatt verden med storm.

Synnøve Macody Lund skeptisk til konseptet

Dakota, som er datter av av Hollywood-stjernene Melanie Griffith og Don Johnson, har tidligere uttalt at hun ikke synes det var problematisk å spille inn sex-scenene i filmen.

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, sa hun til Elle magazine.

Den norske skuespilleren Synnøve Macody Lund (39) sier til Dagbladet at er svært skeptisk til konseptet, og ikke ville vært en del av dette selv.

- Filmen og bøkene forherliger en psykopat, et dysfunksjonelt forhold og en virkelighet for veldig mange kvinner, påpeker hun overfor avisen.

Skuespilleren, regissøren og filmanmelderen, kjent fra suksessfilmen «Hodejegerne», utdyper videre:

- Jeg sier ikke at jeg ikke kunne spilt i en film som tar for seg dette. Det er mer innpakningen og måten det presenteres på. Jeg ville ikke vært en del av en slik spekulativ cocktail, sier Macody Lund til Dagbladet.

Se traileren her:

 

LES OGSÅ: Disse sex-scenene likte «Fifty Shades of Grey»-daktota best

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer