Caroline Berg Eriksen deler bilder av sin nyfødte datter

Toppbloggeren elsker livet som tobarnsmor.

TOBARNSFORELDRE: Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen gleder seg over å ha fått en ny datter inn i familien.
 Foto: Tor Lindseth
TOBARNSFORELDRE: Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen gleder seg over å ha fått en ny datter inn i familien. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to uker siden ble kjendisbloggeren Caroline Berg Eriksen (29) - kjent som «Fotballfrue» - og hennes ektemann, Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen (33) foreldre for andre gang

Lille Náia kom til verden 11. september og datteren Nelia (2,5) ble stolt storesøster.

«Fødselen gikk veldig fint, det var ekstremt og intenst og en ganske annen opplevelse enn min første fødsel», delte Caroline blant annet på bloggen sin dagen etterpå.

Mandag publiserte den nybakte mammaen bilder av den vesle jenta på sin populære blogg.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG DATTER: Caroline kysser lille Naia ømt på pannen. Foto: Lars-Kristian Eriksen
MOR OG DATTER: Caroline kysser lille Naia ømt på pannen. Foto: Lars-Kristian Eriksen Vis mer

I innlegget deler Caroline, som er nominert til «Årets blogger», litt om tankene rundt det å ha stiftet sin egen familie.

Spesielt legger hun vekt på båndet mellom de to nye søstrene.

«Det første møtet mellom Nelia og Naia gjorde virkelig inntrykk på meg, ord kan ikke beskrive hva jeg følte da Nelia stormet inn døren på barselklinikken, det overveldet meg på så mange måter. Jo, jeg var forberedt på et rørende øyeblikk, men at jeg skulle se kjærligheten mellom dem så klart allerede fra første sekund, det var jeg ikke forberedt på», skriver tobarnsmoren - som også deler bilder av søstrene i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

SØTT ØYEBLIKK: Nelia og Naia knytter bånd. Foto:  Lars-Kristian Eriksen
SØTT ØYEBLIKK: Nelia og Naia knytter bånd. Foto: Lars-Kristian Eriksen Vis mer

«Så langt elsker jeg virkelig å være mamma til to – det innebærer liksom litt mer av alt: litt mer latter, litt mer glede, litt flere tårer og litt mer av følelser jeg ikke ante at jeg hadde», avslutter Caroline.

I dagene etter fødselen brukte toppbloggeren tid på å kose seg sammen med babyen.

- Vi hadde noen veldig deilige og rolige dager på barsel, bare Náia og jeg, med besøk av familie underveis. Nå er vi hjemme. Alt står veldig bra til med alt og alle, fortalte hun til Seoghør.no få dager etter at datteren kom til verden.

Delte nytt «Etter fødselen»-bilde

I 2013 fikk Caroline stor oppmerksomhet da hun postet et bilde som viste tydelig definerte magemuskler, kun fire dager etter at hun hadde født Nelia.

Berg Eriksen måtte måle mye kritikk, og flere mente at hun fremmet et usunt kroppsideal. Blant annet skrev «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel et innlegg som fikk tittelen «- Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født».

Flere kvinner tok også til sosiale medier for å vise hvordan deres mager så ut etter fødselen.

Også fire dager etter fødselen denne gangen postet 29-åringen et bilde av hvordan hun så ut - samtidig som hun langet ut mot kritikken som kom forrige gang.

«Jeg er så lei av å lese artikler om hvordan ekte kropper skal se ut etter en fødsel. Hvorfor er det bare ok for noen kvinner å legge ut bilder og være stolt av kroppen sin, men ikke for andre? Når skal vi innse at det ikke er noe som er galt etter rett når det kommer til dette emnet?», skrev hun blant annet i en kommentar under bildet.LES OGSÅ: «Fotballfrue» selger huset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer